uvek šik

Na prvi pogled suknja, na drugi – mnogo više: Jelena Tomašević je pronašla savršene pantalone po ukusu svake žene

0

Imali 18 ili 88 godina, ovaj model mora da vas oduševi jer je istovremeno praktičan, udoban i veoma šik, a savršen je za svečane prilike tokom leta i rane jeseni.

Jelena Tomašević nastupila je na koncertu na Tašu, na obeležavanju 100 godina Radio Beograda.
Jelena Tomašević nastupila je na koncertu na Tašu, na obeležavanju 100 godina Radio Beograda.foto: Antonio Ahel/ATA Images

Juče je obeleženo 100 godina postojanja Radio Beograda, a tom prilikom održan je veliki koncert na Tašmajdanu, na kojem smo videli veliki broj poznatih ličnosti.


Jedna od onih koji su bili gosti događaja u organizaciji RTS-a bila je pevačica Jelena Tomašević, koju smo videli i na sceni, gde je izvela čuveni hit Luz Kasal "Un año de amor".


Nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji i u ovoj prilici je, kao i inače, izgledala vrlo elegantno, a odabrala je kombinaciju pantalona i blejzera kao proveren način da se postigle otmen look u večernjim prilikama.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Uz klasičan crni, strukirani sako, Jelena Tomašević je ponela duboke svilene pantalone australijskog brenda Camilla, crni model koji je ukrašen upečatljivim cvetnim dezenom. Zahvaljujući kroju i printu, one su statement deo autfita, a odlično su kombinovane s odgovarajućom slip bluzom.

 

Jelena Tomašević u Camilla cvetnim pantalonama širokih nogavica na obeležavanju 100 godina Radio Beograda.
Jelena Tomašević u Camilla cvetnim pantalonama širokih nogavica na obeležavanju 100 godina Radio Beograda.foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica je svoje izdanje upotpunila sandalama otvorenih prstiju i s visokim štiklama, a uz nisku punđu odličan utisak ostavio je crveni ruž.
 

BONUS VIDEO

Jelena Tomašević otkrila detalje s proslave rođendana

 

makonda-tracker