modna inspiracija

Ona je miljenica Ane Vintur s razlogom: 5 Barbi kombinacija Jelene Đoković koje odišu ženstvenošću

0

Roze boja je nesumnjivo najpopularnija ove godine, a Jelena Đoković nosi je nenapadno, a vrlo efektno

Jelena Đoković na predavanju dr Šefali
Jelena Đoković na predavanju dr Šefalifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ako ste u poslednje vreme često osećali želju da uskočite u pink odeću, niste usamljeni! Nikad nije bilo lakše biti "Barbi devojka" – ružičasta odeća je na svakom koraku, a trend Barbiecore bacio je modni svet u modnu groznicu.


Otkako su se prošle godine pojavile fotografije sa snimanja filma "Barbi" režiserke Grete Gervig, već prisutna opšta pomama za "roze modom" pojačala se, a čuveni Institut za boje Pantone, vodeći svetski autoritet u oblasti boja, predvideo je da će Viva Magenta, nijansa između roze i ljubičaste, biti najpopularnija tokom 2023.


Mnoge poznate dame poklekle su pred ovim vrućim trendom, a među njima je i Jelena Đoković, direktorka Fondacije Novak Đoković, koja maestralno uklapa pink nijanse u svoj business casual stil! U poslednje vreme smo je stoga često viđali u ovakvoj odeći, a nama su se posebno dopali ovi stajlinzi.


Roze sako je nova klasika

 

Jelena Đoković u roze sakou
Jelena Đoković u roze sakoufoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Spoj farmerki i strukiranog blejzera je nepogrešiv, a Jelena Đoković je za nedavni intervju odabrala vrlo šik kombinaciju pantalona od svetlog džinsa i svetloroze sakoa. Uz ovako ženstven i vedar autfit, ona je ponela jednostavnu belu bluzu, uvek dobar izbor uz pink, a sve je upotpunila svetlim salonkama s tankim štiklama.

 

  • Kombinezon kao zamena za komplet

 


Na jednom snimanju Jelena je pozirala u vrlo elegantnom kombinezonu bez rukava i sa V-izrezom koji naglašava struk i ima nešto šire nogavice. Ipak, ovaj komad izgleda još efektnije zahvaljujući svojoj boji – ciklama nijansi rezervisanoj za žene sa samopouzdanjem!

 

  • Pencil suknja je uvek u modi

 


Belo i svetloroze su, kao što smo već pomenuli, savršen spoj, a Jelena je nedavno podelila fotografiju iz kancelarije na kojoj vidimo da je za jedan poslovni dan spremila jednostavnu belu rolku i duboku pencil suknju sa šlicem i džepovima u nežnoj pink nijansi.

 

  • Suptilno, a upečatljivo

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Krajem prošle godine, Jelena Đoković je organizovala predavanje čuvene psihološkinje dr Šefali Cabari o svesnom roditeljstvu, kada se u Beogradu pojavila u puder-roze stajlingu čiji je gornji deo komotan korset, dok se donji sastoji od poslobnih pantalona širih nogavica.


"Začinila" je ovaj autfit crnom bojom, odnosno salonkama i blejzerom klasičnog dizajna.

 

  • Za udobnost

 

 

I u trenucima opuštanja Jelena Đoković neretko bira pink nijanse, a na porodičnoj proslavi rođendana svoje ćerke Tare nosila je bele pantalone iznad članaka sa pletenom bluzicom svetloroze boje.


To je savršeno uklopila s ljupkom frizurom podignutom u repove i decentnim nakitom.

 

 

 

makonda-tracker