sjajno stilzovana

Lagano, a elegantno & besprekorno! Jovana Joksimović birala je čistu perfekciju za letnje veče s Jelenom Rozgom

0

Jovana Joksimović uživala je sjajno stilizovana na Željkovom koncertu i u društvu Jelene Rozge i porodice Huljić.

jovana Joksimović uživala je na koncertu svog slavnog supruga
jovana Joksimović uživala je na koncertu svog slavnog suprugafoto: M.A./ATAImages

Srpska voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najbolje obučenih dama u Srbiji, a njen stil definitivno odlikuje klasika i večita elegancija.

 

Kod nje modni promašaji ne postoje, a svaki njen stajling mala je modna lekcija za devojke i žene, pa neretko nosi haljine koje su nosive u raznim prilikama i obično je reč o modelima koje mogu nositi žene od XXS do XXL.

 

Voditeljka je otptuovala u Split, gde je prisustvovala koncertu svog supruga Željka Joksimovića, a na ovom muzičkom performansu družila se sa čuvenim hrvatskim pevačima, Jelenom Rozgom i Tončijem Huljićem, koje je odavno vezalo sarađivanje u grupi "Magazin", dok je tu bila i Tončijeva supruga Vjekoslava.

 

Jovana je uživala u toploj avgustovskoj večeri u Splitu i muzici, a za ovu priliku birala je fantastičan komplet, koji, ipak, mogu izneti uglavnom one žene vitkije linije.

 

Reč je smaragdnozelenom kompletu sa šljokicama, u kom je dominantna bila krop-top bluza s dugim rukavima, ultraefektan komad koji ističe dekolte, baca akcenat na stomak, što Jovaninoj figuri godi, s obzirom na to da ima liniju života trenutno. Ne vidi se jasno da li je nosila suknju ili pantalone, ali visoki struk je must u sklopu kombinacije s krop-topom.

 

Voditeljka se fotografisala s Jelenom Rozgom i jedno je sigurno: obe blistaju.

 

Jovana Joksimović s Jelenom Rozgom na koncertu Željka Joksimovića
Jovana Joksimović s Jelenom Rozgom na koncertu Željka Joksimovićafoto: Instagram printscreen / jjoksimovic

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Brena pohvalila Jovanu Joksimović

 

 

makonda-tracker