tako se to radi

Ovako stilizovana može pravo u Holivud: Jelena Đokić haljinom sirena kroja i boje koja mami poglede pokorila Sarajevo

0

Teško je bilo skinuti pogled sa naše glumice koja je dominirala na ovogodišnjem 30. Sarajevo film festivalu 

JELENA ĐOKIĆ BLISTA NA SARAJEVA FILM FESTIVALU
JELENA ĐOKIĆ BLISTA NA SARAJEVA FILM FESTIVALU foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poslednjih nekoliko dana Sarajevo je postalo mesto gde su se okupile ne samo domaće, već i svetski poznate filmske zvezde.  Veliku pažnju privukla je glumica Milica Janevski, koja je nominovana za najbolju epizodnu ulogu u seriji "Koža".

 

Osim nje tu su bile i trudna Jovana Stojiljković, Jasna Đuričić, Snežana Bogdanović i mnoge druge dame sa domaće glumačke scene.

 

Druge večeri ovog festivala poglede skih okupljenih pobrala je i Jelena Đokić čiji odabir haljine je oduševio sve okupljene.

Glumica je za ovu specijalnu priliku odabrala usku haljinu sirena koja je bila optočena hiljadama svetlucavih perlica u srebrnoj boji i koja je istakla njenu savršenu liniju.

 

Jelena je u društvu kolega prošetala crvenim tepihom i toplim osmehom pobrala simpatije svih okupljenih. 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Lepa glumica je od nakita imala samo jedan jednostavan prsten, jer je haljina bila toliko efektna da nije ni bilo potrebe da se sa nje skreće pažnja.

 

Uz nju su se savršeno uklopile sandale u srebrnoj boji sa crikonima i visokom štiklom, koje su svemu dale dozue eleganicije i glamura. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ulik Fehmiju na Sarajevo film festivalu 

 

makonda-tracker