vatreno izdanje

Odiše seksepilom i čini da stajling deluje skupo: Devojka Filipa Petruševa zna kako nositi najpopularniji print 2024.

0

Dezen koji je osvojio ovu godinu lako može da isklizne u kič, ali ako ga kombinujete kao popularna lepotica – ne samo što ste bezbedni nego je fenomenalan utisak zagarantovan.

Tiana Šumaković i Filip Petrušev već neko vreme uživaju u skladnoj vezi
Tiana Šumaković i Filip Petrušev već neko vreme uživaju u skladnoj vezifoto: tiana.sumakovic/Instagram

U Beogradu je juče održan svečani doček olimpijaca koji su Srbiji doneli medalje s Olimpijskih igara u Parizu, a više desetina navijača pozdravilo je naše šampione ispred Starog dvora.


Naši košarkaši i teniser Novak Đoković uputili su se nakon emotivnog dočeka na slavlje u jedan poznati beogradski restoran, gde su im društvo pravile njihove supruge i devojke.


Životne saputnice naših olimpijaca oduševile su stilom i u ovoj prilici, a među najzapaženijima je bila Tiana Šumaković, devojka košarkaša Olimpijakosa Filipa Petruševa.

 

Košarkaš Srbije Filip Petrušev i njegova devojka Tiana Šumaković
Košarkaš Srbije Filip Petrušev i njegova devojka Tiana Šumakovićfoto: Nemanja Nikolić

Mlada influenserka koja je u poslednje vreme vrlo popularna na društvenim mrežama Tik Tok i Instagram uvek ostavlja utisak svojim stilom, a ovog puta se opredelila za stajling koji spaja klasiku i aktuelne trendove.

Tiana je na proslavu stigla u midi-haljini pripijenoj uz telo, modelu s tankim bretelama i srcolikim dekolteom koja ističe obline, a u pitanju je toaleta koju krasi leopard print – najpopularniji dezen ove godine.

 

Košarkaš Srbije Filip Petrušev i njegova devojka Tiana Šumaković
Košarkaš Srbije Filip Petrušev i njegova devojka Tiana Šumakovićfoto: Nemanja Nikolić, Kurir

Devojka Filipa Petruševa kombinovala je haljinu sa crnom pismo-tašnom brenda YSL, klasičnim prošivenim modelom, i sa crnim sandalama s kaišićima i visokim štiklama, a sve je upotpunila puštenom kosom i večernjom šminkom u zemljanim tonovima.


Leopard print najdominantniji u 2024.


Životinjski dezeni su uvek popularni manje ili više, ali ove godine su, zahvaljujući trendu mob wife estetike leopardove šare osvojile modni svet preko noći.


On je dobio svoje mesto u novim kolekcijama mnogih modnih kuća, a budi nostalgiju za stilom devedesetih i ranih dvehiljaditih, kada je Kejt Mos nosila brojne efektne kombinacije sa ovim printom.

 


On se uglavnom kombinuje s neutralnim bojama, poput crne, bele i bež, ali izgleda vrlo efektno i kada se "razbije" jarkim tonovima kao što su pink, crvena ili ljubičasta. Ukoliko se mudro kombinuje, leopard print ostavlja utisak luksuza i čini da kompletan autfit deluje skupo, pa oprezno birajte uz koje ga boje nosite.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bogdan Bogdanović u transu uz pesmu Milice Todorović

 

makonda-tracker