prefinjena i lepa

Tako jednostavna, a tako posebna: Venčanica supruge Alekse Avramovića je san svake devojke i prava oda ženstvenosti

0

Venčanica Teodore Avramović satkana je od najlepših devojačkih snova.

foto: A.H./ATAImages
foto: A.H./ATAImages

Jedan od trenutno omiljenih srpskih sportista košarkaš Aleksa Avramović već dve godine uživa u skladnom braku sa suprugom Teodorom.

 

Mladi par upriličio je slavlje za pamćenje kada su "sudbonosno da" izgovorili u Aleksinom rodnom Čačku, a proslavi su prisustvovale mnoge kolege iz sveta sporta.

 

Lepa Teodora važi za ženu od stila, a njen odabir haljine za najvažniji dan upravo to i potvrđuje.

 

Supruga proslavljenog košarkaša opredelila se za minimalističku venčanicu ženstvenog kroja sa potpisom jedne domaće dizajnerke, koja joj je pristajala kao salivena.

 

Dugački rukavi i diskretni otvor na leđima, duž kojih su se spuštali delikatni detalji u vidu ukrasnih dugmića savršeno su upotpunili ovaj jedinstveni dizajn.

 

Aksesoari su birani pažljivo, tako da ne odvrate pažnju sa venčanice, već da je na najlepši mogući način upotpune i sa njom se stope u jednu elegantnu celinu.

 

Beli rajf sa mrežicom koja se spušta nešto niže očiju, uredna punđa i prirodna šminka učinili su ovo sofisticirano izdanje još kompletnijim i poslužili kao primer mnogim mladim ženama.

 

Sve češće mlade pored "glavne" tragaju za savršenom haljinom za pravi svadbeni parti koji sledi nakon zvanične ceremonije; ipak, za ovu priliku kao glamurozan i udoban najbolje se pokazao set sačinjen od krop-topa i odgovarajuće suknje ili pantalona.

 

Upravo za takvu kombinaciju odlučila se i lepa Teodora, ponevši top obogaćen trodimenzionalnim cvetnim motivom i uz to odgovarajući donji deo sa visokim strukom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksa Avramović izjava

 

makonda-tracker