njen stil

Mala bela haljina Dragane Džajić za rođendan Milice Pavlović idealna je za letnje proslave

0

Dragana Džajić Ivanović bila je gošća na rođendanu Milice Pavlović i napravila je modni kontrast u odnosu na slavljenicu.

Dragana Džajić na proslavi rođendana Milice Pavlović
Dragana Džajić na proslavi rođendana Milice Pavlovićfoto: L.L./ATAImages

Pevačica Milica Pavlović organizovala je proslavu 33. rođendana u jednom poznatom beogradskom hotelu, nakon luksuznih proslava na Kalemegdanu i vili na Dedinju.

 

Ona je napravila svečanu večeru za stotinak gostiju, a pozvala je veliki broj poznatih ličnosti, dok je među prvima stigla Dragana Džajić.

 

 

Lepa ćerka Dragana Džajića je napravila potpuni kontrast u odnosu na slavljenicu, koja je birala tamne nijanse za slavlje i birala mini-haljinu u beloj boji.

 

Dragana i inače važi za mladu ženu koja ima sjajan stil i bira fantastične komade i aksesoare, a ovog puta birala je jednostavnost kao sigurnu modnu rutinu.

 

Bela haljina nema ni rukave ni bretele, već se ukršta i vezuje oko vrata, a uklopila ju je uz srebrne cipele s visokom štiklom.

 

Nijednog suvišnog detalja, a sasvim efektno!

 

1 / 6 Foto: L.L./ATAImages

 

Porodica Dragane Džajić i borba za potomstvo

 

Dragana je, kao što je poznato, udata za Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

 

Par je već godinama u srećnom braku i imaju sina Vida.

 

Dragana Džajić i Miloš Ivanović sa sinom
Dragana Džajić i Miloš Ivanović sa sinomfoto: Printscreen/Instagram/draganadzajic_

Inače, Dragana je svojevremeno govorila o svojoj borbi za potomstvo.

 

Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe — iskreno je ispričala svojevremeno Dragana Džajić Ivanović.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Milica Pavlović proslavlja 33. rođendan

 

 

makonda-tracker