udobno i lepo

Mali trikovi poznate glumice: Omiljeni komad Slobode Mićalović za plažu laska svakoj figuri & košta manje od 1.000 din!

0

Lepa glumica Sloboda Mićalović još jednom je pokazala kako ovoga leta možete izgledati besprekorno za male pare!

Sloboda Mićalović oduvek je bila izvor modne inspiracije mnogima
Sloboda Mićalović oduvek je bila izvor modne inspiracije mnogimafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Sloboda Mićalović poznata po svom izuzetnom glumačkom talentu takođe pleni pažnju svojim besprekornim osećajem za modu.

 

Njena letnja garderoba predstavlja savršenu kombinaciju elegancije i ležernosti, što je čini pravom inspiracijom za sve ljubitelje mode.

 

Opušteni krojevi, prirodni materijali i suptilne boje karakterišu njen stil, idealan za tople dane. U ovom tekstu, otkrivamo kako da postignete sličan izgled i unesete dozu sofisticiranosti u vaš "plažni" ormar.

 

Oversajz lanena bela košulja postala je neizostavan komad za plažu ovoga leta, a među njenim najvećim obožavateljkama upravo je i i lepa Boba Mićalović.

 

Ovaj svestrani i udobni komad lako se nosi i omiljen je mnogim poznatim damama i influenserkama, jer savršeno kombinuje dobar stil i praktičnost.

 

Lanena tkanina pruža prozračnost i lagodnost, idealnu za tople letnje dane, dok oversajz kroj omogućava slobodu pokreta i opušten izgled.

 

Bilo da je nosite preko kupaćeg kostima ili kao deo casual stajlinga za šetnju po gradu, ova košulja će vas uvek držati u centru pažnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM (@aboutkmlikes)

Sve popularniji postaju matching dvodelni kompleti sačinjeni od laganih letnjih pantalona i košulje, koji podjednako dobro izgledaju i na obali mora i pod svetlima urbanih evropskih gradova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Ovaj ultimativni letnji komad ulepšaće svaki vaš look – bilo da uz zalazak sunca plovite Jadranom ili ranim jutrom žurnim korakom idete na posao – lanena bela košulja uvek je nepogrešivi izbor!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

 

makonda-tracker