praktične & trendi

Jedine farmerke koje Ana Ivanović nosi ovog leta savršene su i za šetnju i za letnju svadbu

0

Popularna teniserka često nosi odeću od džinsa, pa se i u njenom letnjem stilu našlo mesta za kvalitetne i udobne farmerke, i to model koji može da se kombinuje u više prilika.

Stil Ane Ivanović uvek ostavlja utisak
Stil Ane Ivanović uvek ostavlja utisakfoto: Instagram / anaivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović povukla se pre nekoliko godina iz profesionalnog sporta, pa je u poslednje vreme češće viđamo u elegantnijim odevnim kombinacijama nego u sportskim.


Slavna sportistkinja, koja važi za jednu od najbolje odevenih Srpkinja, uvek je ostavljala utisak svojim stilom, a odlično kombinuje komade u svakoj prilici.


Bez obzira na to nosi li stajling za svaki dan ili nešto formalnije, Ana nepogrešivo bira modnu klasiku kombinovanu s aktuelnim trendovima, a ovog leta smo je više puta viđali u farmerkama.

Svaki put je nosila isti model, a u pitanju su teksas pantalone dubokog struka i širokih, zvonastih nogavica, koje nosi i u spoju s otmenim salonkama i s udobnim patikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Zvoncare su napravile ogroman "bum" sedamdesetih godina prošlog veka, a od tada su, manje-više, stalno u modi, s tim što su povremeno izuzetno popularne među dizajnerima, kao što je to slučaj već nekoliko godina.


Modeli visokog struka kakve bira Ana Ivanović naglašavaju struk i vizuelno ga sužavaju, a noge deluju duže, pa su sjajan izbor u svakoj prilici.

Teniserka ih je nosila u kombinaciji sa crnim košuljama i salonkama sa zmijskim printom, a tokom odmora u Ženevi je kombinovala ovaj komad džinsa s kamel sakoom, što je uvek dobar izbor kada nosite farmerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Kada je reč o manje formalnim prilikama, Ana je nedavno ponela farmerke s belim patikama i žutom košuljom, a sve je upotpunila prugastom majicom kakva je u trendu svake letnje sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kreator o stilu zvezda

 

makonda-tracker