uvek sa stilom

Trendi devojke ovog leta nose — narandžasto! Stajling Mirke Vasiljević za svaki dan s posebno luksuznim aksesoarom

1

Mirka Vasiljević je treću godinu u nizu voditeljka festivala u Vrnjačkoj Banji, a birala je specifičnu boju stajlinga za pres-konferenciju.

Nasmejana Mirka Vasiljević nikada ne greši kada je moda u pitanju
Nasmejana Mirka Vasiljević nikada ne greši kada je moda u pitanjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Konferencija za medije povodom 48. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji održana je u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti, među kojima se našla i glumica Mirka Vasiljević.

 

Na ovom, već tradicionalnom, festivalu Mirka Vasiljević će se naći u ulozi voditeljke treću godinu u nizu.

 

Lepa Mirka i ovog puta je imala sjajno izdanje za vreo letnji dan, a kako ona to ume da uradi, kežual stil začinila je luksuznim aksesoarom koji obožava: birkinkom!

Ovog puta dominirala je narandžasta boja, a Mirka je to odlično ukombinovala; naime, glumica je ponela narandžasti kompletić jednog popularnog brenda, koji se sastojao od kratke jakne od tvida i šortsa, dok je ispod ponela običnu belu majicu sa diskrenim V-izrezom.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na nogama je imala narandžaste sandale koje neodoljivo podsećaju na Hermes Oran papuče, obuću za kojom lude i srpske i svetske influenserke, a narandžasta Birkin torba samo je upotpunila stajling na najbolji način.

 

Mirka Vasiljević je fantastično uklopila narandžaste komade
Mirka Vasiljević je fantastično uklopila narandžaste komadefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mirka i inače ima birkinke u drugim bojama i rado ih nosi na svim događajima. Kosu je skupila u punđu, a nosila je i svoje prepoznatljive naočare Max Mara.

 

Sjajno za leto!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

MIRKA VASILJEVIĆ OTKRILA MAJČIN SAVET ZBOG KOJEG I DALJE IZGLEDA KAO DA JE U 20-tim: Nisam ga samo čula, već i osvestila!

makonda-tracker