très chic

Čini da stajling deluje skuplje: (Ne)obična majica koju je Jelena Đoković nosila na Novakovom meču je hit leta 2024.

0

Supruga najboljeg tenisera na svetu uvek je na visini modnog zadatka, pa ni njen stil na meču Novaka Đokovića protiv Kepfera nije bio izuzetak. Zapravo, prava je lekcija o letnjem stilu za ovu godinu!

Jelena Đoković je Novakova najvernija podrška u svakom meču.
Jelena Đoković je Novakova najvernija podrška u svakom meču.foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković napravio je još jedan korak bliže olimpijskoj medalji, pobedivši danas nemačkog tenisera Dominika Kepfera u trećem kolu turnira na Olimpijskim igrama u Parizu.


Najvećoj zvezdi ovogodišnjih OI podršku je pružala porodica, pa su Noleta iz boksa bodrili sin Stefan i supruga Jelena, koja je ponovo privukla pažnju svojim stilom.


Jelena Đoković izgledala je uobičajeno šik, a ovog puta je odabrala jednostavnu polo majicu, model bele boje i od rebrastog materijala.

U pitanju je komad za koji su modni stručnjaci još pre nekoliko meseci najavili da će biti među vodećim trendovima leta, a reč je o vanvremenskom komadu koji daje eleganciju svakodnevnim izdanjima.

Polo majica u modi i 2024.


Obične majice uz telo koje imaju decentnu kragnicu, sa ili bez kopčanja na V-izrezu uvek su aktuelne, ali su polo majice posebno dominantne kada je u pitanju letnja moda. Posebno je to slučaj ove godine, zbog ultrapopularnog trenda tenniscore, koji je pokrenula američka glumica Zendeja tokom promotivne turneje povodom filma "Rivali" (eng. Challengers), koji se bavi životima teniser.


Međutim, dizajneri su već računali na polo majice kao na it komad za 2024, pa su predstavili brojne varijante u kolekcijama za proleće i leto, kao pouzdan način da look deluje elegantnije i luksuznije.

 

Loewe je predstavio  polo majice i u muškim i u ženskim kolekcijama za proleće i leto 2024.
Loewe je predstavio polo majice i u muškim i u ženskim kolekcijama za proleće i leto 2024.foto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Najubedljiviji su bili Loewe, Célinei Gucci, koji su dali dašak sportske elegancije svojim novim kreacijama upravo uz pomoć ove majice.


Međutim, povratak polo majice definitivno su "zacementirali" Mijuča Prada i njen brend Miu Miu, kada je slavna Italijanka predstavila polo majice u 35 od 62 izdanja koje je prikazala na pisti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak i Jelena oduševili u Parizu

 

makonda-tracker