da li preteruje?

'Novac ne kupuje sreću': Najtužnija princeza na svetu stigla na Olimpijske igre i prošetala tašnu vrednu 37.000 dolara!

0

Šarlin od Monaka poznata je kao neko ko ne žali novac kada je odeća u pitanju.

Princeza Šarlin od Monaka poznata je kao neko ko ne žali pare kada je odeća u pitanju
Princeza Šarlin od Monaka poznata je kao neko ko ne žali pare kada je odeća u pitanjufoto: FREDERIC DIDES / Sipa Press / Profimedia

Reklo bi se da je Šarlin od Monaka sinonim za izreku 'novac ne može kupiti sreću' – supruga princa Alberta u narodu poznatija je kao "najtužnija princeza na svetu".

 

Pa ipak, nekadašnju profesonalnu plivačicu i olimpijku to ne sprečava u trošenju pozamašnog bogatstva kraljevske porodice, a novac posebno ne žali kada su u pitanju markirana odeća i tašne.

 

Plavokosa Južnoafrikanka poseduje zavidnu kolekciju luksuznih odevnih komada u kojima, prema nekim procenama, leži na stotine hiljada eura.

 

Lepa princeza od Monaka Šarlin pojavila se na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu u društvu svog supruga princa Alberta, kao i predstavnika drugih evropskih monarhija.

 

Mada je na njenom licu videti osmeh prava retkost, ovom prilikom snaja pokojne Grejs Keli izgledala je srećnije nego ikada.

 

Naime, lepa Šarlin u mladosti bila je profesionalna plivačica, te je i sama u to vreme učestvovala u Olimpijskim igrama, a poseta ovom događaju vratila ju je u neka za nju bezbrižnija vremena.

 

Kraljevski par pristigao je u Jelisejsku palatu zajedno sa španskim kraljem Felipeom, kraljem i kraljicom Danske i belgijskim monarsima.

 

I dok se španska kraljica Leticija najčešće opredeljuje za komade pristupačnih i lokalnih modnih brendova, a Meri od Danske važi za kraljicu recikliranja autfita, Šarlin ne mari mnogo za to.

 

Šarlin i Albert stigli su zajedno u Pariz
Šarlin i Albert stigli su zajedno u Parizfoto: Lafargue Raphael/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako portal Ufo No More izveštava, "najtužnija princeza" samo u prethodnoj godini potrošila je 370.000 eura na odeću, dok je 2022. na krpice dala dvostruko toliko – vrtoglavih 740.000!

 

Kraljevski par u sruštvu Emanuela i Brižit Makron
Kraljevski par u sruštvu Emanuela i Brižit Makronfoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Svojim stajlingom u "gradu svetlosti" lepša polovina princa Alberta ni ovoga puta nikoga nije ostavila ravnodušnim, a kao što se da pretpostaviti, cenovni tagovi na komadima koje je ponela ispisani su basnoslovnim ciframa.

 

Princeza Šarlin od Monaka, Princ Albert I od Monaka, Olimpijske igre
foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON / POOL

Uvek elegantna Šarlin opredelila se za prelepi beli kombinezon formalnog kroja brenda Luj Viton. Ovaj look začinila je metalik srebrnim salonkama i istobojnom Luj Viton tašnom od krokodilske kože koja košta, ni manje ni više nego – 37.000 dolara!

 

Šarlin je poznata po svojoj prirodnoj lepoti
Šarlin je poznata po svojoj prirodnoj lepotifoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Ovo jednostavno ali efektno izdanje Šarlin je zapečatila modernom bob frizurom koja je u potpunosti otvorila njeno nežnim i prirodnim tonovima našminkano lice.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nova torba očas posla! Napravite je same uz pomoć materijala koji imate u kući!

 

makonda-tracker