kako barbi kaže

Trudnički stil za čistu desetku: Otkačene potpetice Margo Robi su sve što vam treba kako biste bile u trendu ovoga leta

0

Trudnički stil glumice Margo Robi prava je poslastica za sve ljubitelje mode

Margo Robi očekuje svoje prvo dete
Margo Robi očekuje svoje prvo detefoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Vest da je Margo Robi u drugom stanju nedavno je oduševila javnost, a otkako je svet saznao za prinovu koja se iščekuje u njenom domu glumica blista. 

 

Budući roditelji ovih dana često se pojavljuju na javnim događajima i ne kriju sreću zbog svog prvog deteta.

 

Od Francuske obale do Vimbldona, zanosna Australijanka ponosno pokazuje svoj trudnički stil, a poslednjim izdanjem u kom je prošetala ulicama Londona sve je ostavila bez daha.

Tekuća letnja sezona sačekala nas je u znaku novih modnih trendova od koji su mnogi, iako neočekivani, vrlo brzo postali "must have" komadi u garderoberu svake "it" dame.

 

Jedan takav, nekonvencionalno atraktivan dizajn koji je u poslednjim mesecima zaludeo svet jesu takozvane "fishnet" baletanke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emi kameoka (@emitothek)

Reč je o mrežastom modelu kroz koji se maltene u potpunosti vide stopala i mada isprva deluje riskantno, ovaj par obuće prepoznatljiv za luksuzni brend "Alaia" definitivno je vredan šanse.

Lepa trudnica Margo Robi sinoć se u engleskoj prestonici pojavila u prelepom "all black" autfitu sačinjenom od dugačke haljine sa dubokim šlicem i elegantnog kaputića, a upravo je njen izbor obuće ono što je privuklo najviše pažnje.

Ovaj look popularna Barbi začinila je cipelama koje su pružile potpuno novi osvrt na moderne baletanke od mreže – ravni model Margo je zamenila vrtoglavim "Alaia" potpeticama sa fišnet dizajnom.

I dok neki ovaj izbor smatraju ne tako privlačnim, čini se da je zvezda filma "Bilo jednom u Holivudu" upravo lansirala najnoviji trend koji će do kraja leta pleniti modnom scenom. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker