podseća na devedesete

Čini da usne izgledaju PUNIJE & SENZUALNIJE: Trik Anastasije Gudelj koji stoji fenomenalno svakoj devojci

0

Mlada pevačica uvek je besprekorno doterana, a kada je u pitanju šminkanje često se drži istog pravila

Anastasija Gudelj već neko vreme živi u Španiji sa suprugom Nemanjom Gudeljom
Anastasija Gudelj već neko vreme živi u Španiji sa suprugom Nemanjom Gudeljomfoto: Instagram / anastasijaražnatović

Anastasija Gudelj, poznata pevačica i supruga fudbalera reprezentacije Srbije Nemanje Gudelja, nedavno je s majkom Svetlanom Cecom Ražnatović bodrila naš nacionalni tim na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a sada uživa u odmoru.


Ona nije otkrila gde trenutno boravi, a na Instagramu je podelila snimak s mora, kao i jedno svoje makeup izdanje.


Nije poznato za koju se priliku Anastasija doterala, ali je izgledala fenomenalno uz šminku u neutralnim tonovima koja naglašava i oči i usne.

 


Ona je pozirala pokazavši da se opredelila za nude karmin, oivičen braon olovkom, što je jedan od najpopularnijih trendova iz devedesetih koji nam se vratio proteklih godina.

U pitanju je "caka" koju koriste mnoge poznate ličnosti, neko uz blendanje olovke, neko bez, a naglašava usne, čini ih senzualnim i punim, naročito u kombinaciji s karminima iz prirodne, zemljane palete.

 

Istorijat savršene braon olovke za usne seže do vremena kada nije sva kozmetika bila prikladna za svaki ten, ali je kvalitetna smeđa olovka za usne uvek korišćena i "palila" je – kaže za Allure Taša Reiko Braun, šminkerka koja radi za Chanel.


Kako ona ističe, ukoliko imate svetao ten, ovaj trik će vam pomoći da definišete usne, dok će na tamnijoj koži pomoći da se uravnoteži neujednačena boja ustana.

 

Ukratko, to je svestran proizvod koji svako treba da ima u neseseru!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasija Gudelj o udaji i životu u Španiji

 

makonda-tracker