udobno!

Perfektan trudnički kupaći & kalifornijska idila: Izdanje za plažu Jelene Mur u 9. mesecu je prava letnja inspiracija

0

Glumica Jelena Mur broji sitno do porođaja, a sunčane kalifornijske dane provodi na plaži u divnom izdanju za poodmaklu trudnoću.

Jelena Mur je u poodmakloj trudnoći
Jelena Mur je u poodmakloj trudnoćifoto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Jelena Grujičić Mur oduševila nas je ulogama u "Dari iz Jasenovca", ali i u seriji "Pevačica".

 

Ona je sa 17 godina upisala glumu i diplomirala u klasi profesora Nebojše Dugalića, a nakon studija odlučila je da ode u Ameriku. U Los Anđelesu upoznala američkog glumca Stivena Mura, za koga se udala, a s kojim sada čeka prvo dete.

 

Nosim ne samo telo unutar tela, već i dušu u duši — napisala je Jelena uz prvu fotografiju kojom je obelodanila svoju trudnoću.

 

 

Kako se porođaj bliži, tako je sigurno i uzbuđenje sve jače, a Jelena mirno provodi trudnoću u Kalifoniji, gde inače živi, a kao i trudnice koje imaju privilegiju da žive na jednom takvom mestu, ona vreme provodi i na plaži, uživajući.

 

Najleših devet meseci — napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj pozira u jednodelnom crnom kupaćem kostimu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Moore (@jele_moore)

 

Kupaći kostimi u trudnoći

 

Ako ste u poodmakloj trudnoći kao Jelena, to nije razlog da ne nosite kupaće kostime! Štaviše, na tržištu postoji pregršt lepih modela koji će vašu novu figuru istaći na najlepši način.

 

Mnoge mame ne žele da trbuh izlažu prekomernom suncu, pa se, kao i Jelena, radije odlučuju za jednodelne kupaće kostime. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Moore (@jele_moore)

 

Njen model je u crnoj boji, bez bretela, a sa efektnim naborima u predelu stomaka i ovakav model je veoma lep i lepo stoji ženama koje nisu trudne, ali bi da sakriju stomačić.

 

S druge strane, možete kombinovati različite gornje i donje delove kupaćih kostima, vodeći računa da ima dosta elastina i da vam je udobno, pa vodite računa da birate model koji ne useca u stomaku ili preponama, ali ni ramenima.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

REDAK FENOMEN! Helena i Dunja su bliznakinje, a rođene sa tri nedelje razmaka (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker