Ističu ili skrivaju obline – u zavisnosti od vaše želje: 4 modela MAGIČNIH kupaćih kostima koji pristaju svakom telu

0

Koji god od ovih kupaćih kostima da odaberete, izgledaćete trendi i osećati se prijatno na plaži

Donji deo bikinija može da bude vaše glavno oružje za savršen look za plažu
Donji deo bikinija može da bude vaše glavno oružje za savršen look za plažufoto: Look Studio/Shutterstock

Leto nam je odavno stiglo, temperature su već neko vreme iznad 30 stepeni, a spas i utočište od vrućine obično tražimo pored vode.


Bez obzira na to hoćete li ići na letovanje ili odmor provodite pored bazena, izbor pravog kupaćeg kostima jedna je od najvažnijih modnih odluka koje ćete doneti ovog leta!


Da biste izgledali još efektnije i adekvatno se zaštiti od sunca, neophodni su vam i detalji poput slamnatog šešira i šik naočara za sunce, a uvek korisno imati sa sobom i predimenzioniranu torbu za plažu. Ipak, sve je to manje važno od toga kakav ćete kupaći kostim odabrati da biste se osećali maksimalno udobno i prijatno.


Obično se u obzir pri odabiru kupaćeg uzima oblik tela, ali važno je da znate da postoje modeli koji pristaju svima – bez obzira na to kako ste građeni!

 

  • Tankini

 


Ovo je tip kupaćeg kostima koji na prvi pogled podseća na jednodelni, iako ga zapravo čine dva dela: gornji više liči na atlet majicu, dok su donji klasične gaćice. Laskav je svakoj figuri, bez obzira na to imate li pozamašne obline ili jedva da ih imate, a vrlo su komforni.

 

  • Jednodelni

 

 

Ovaj klasik mode za plažu je bezvremenski, uvek trendi i vrlo zgodan ako radije ne biste izložili svog stomak pogledima. Izbor je vrlo širok u pogledu dezena, širine bretela, krojeva i boja, a u svakom ćete se osećati vrlo prijatno.

 

  • Bikini s visokim strukom

 

 

I najobičniji bikini može biti vaša mala tajna za "ušuškavanje" eventualnog viška u predelu stomaka i kukova ako odabete pravi model.


Sve što je potrebno jeste da ponesete bikini čiji je donji deo nešto dublji, tako da prekriva stomak i kukove.

 

  • Monokini

 

 

Kupaći kostimi koji izgledaju kao bikini sastavljen u jednodelni kupaći jedan je od najvećih modnih hitova proteklih godina. Postoji mnogo stilskih varijanti, a u zavisnosti od toga kakav model odaberete vaš monokini izgledaće više kao bikini ili jednodelni kostim.

 

BONUS VIDEO - Trik s bikinijem za koji niste znali

Kako pretvoriti bikini puš-ap grudnjak?

 

 

makonda-tracker