nešto neočekivano

I cena i boja su iznenađujući: Sve tajne haljine u kojoj je Anastasija ponovo rekla "da" Nemanji Gudelju

0

Anastasija, nekada Ražnatović, a danas Gudelj, izgledala je fenomenalno za jedan od najvažinijih dana u svom životu i ponovo se nije opredelila za klasičnu haljinu za mlade

Nemanja i Anastasija Gudelj na svom venčanju na Dedinju
Nemanja i Anastasija Gudelj na svom venčanju na Dedinjufoto: Printscreen/Instagram/nemanjagudelj


Anastasija i Nemanja Gudelj su, skoro godinu dana od tajnog crkvenog večanja, u tajnosti organizovali i građansko.


Pevačica i fudbaler ponovo su jedno drugom rekli "da" pre nekoliko dana, ovog puta u vili porodice Ražnatović na Dedinju, a par je upriličio intimno slavlje za krug najbližih prijatelja i porodicu.


Oni su podelili nekoliko fotografija koje svedoče o sjajnom raspoloženju i provodu, a mlada je blistala u netipičnoj venčanici.

Izbor Anastasije Gudelj bila je haljina australijskog brenda Arcina Ori, i to model nazvan Franka, izrađen od čiste svile. Kreacija bolje šampanjca dizajnirana je da suptilno istakne siluetu ženskog tela, a minimalističkog je oblika i blago nabrana na jednom boku.

 


U pitanju je toaleta bez rukava, sa drapiranom tkaninom ispod vrata, što joj daje sofisticiranu notu, dok su leđa otvorena i doprinose senzualnosti. Donji deo pada asimetričnim i lepršavim porubom i savršena je za svečane prilike.

 

Cena ove haljine iznosi 390 evra, a Anastasija je svoje romantično izdanje "zaokružila" šminkom u neutralnim tonovima i kosom puštenom da pada u talasima.

 

Nemanja i Anastasija Gudelj na svom venčanju na Dedinju
Nemanja i Anastasija Gudelj na svom venčanju na Dedinjufoto: Printscreen/Instagram/nemanjagudelj

Pevačica je, inače, na crkvenom venčanju prošle godine nosila skoro sedam pjuta skuplju toaletu, koju potpisuje Lanvin.

 

Bračni par Gudelj na crkvenom venčanju
Bračni par Gudelj na crkvenom venčanjufoto: Instagram/raznatovicanastasija

I stajling njenog supruga Nemanje Gudelja je privukao mnogo pažnje na društveniom mrežama, zbog komentara da nije skinuo etiketu s pantalona, a u pitanju je model Monogram modne kuće Louis Vuitton, na kom je etiketa deo dizajna i ne mora da se uklanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima

 

makonda-tracker