drapirano & izazovno

Na prvi pogled haljina, na drugi – mnogo više! Anastasija Gudelj nosi letnji komad u kom je nemoguće izgledati loše

0

Mlada pevačica iskoristila je boravak u Srbiji da prisustvuje finalu muzičkog šoua "Zvezde Granda", a za ovu priliku odabrala je potpuno crnu i luksuznu modnu kombinaciju

Anastasija Gudelj nedavno se u Beogradu udala za fudbalera Nemanju Gudelja
Anastasija Gudelj nedavno se u Beogradu udala za fudbalera Nemanju Gudeljafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Gudelj, donedavno poznata kao Ražnatović, odnedavno boravi u Srbiji, gde su poznati fudbaler Nemanja Gudelj i ona priredili još jedno tajno venčanje.


Dok se sportista s reprezentacijom Srbije priprema za Evropsko prvenstvo, Anastasija, koja s fudbalerom već neko vreme živi u Sevilji, uživa u društvu svojih najmilijih u Beogradu, a danas je s majkom Svetlanom Cecom Ražnatović došla na finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".


Anastasija je u studio stigla sjajno raspoložena i, kao i obično, besprekorno doterana, a ovog puta opredelila se za look potpuno crne boje.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je odabrala jednostavan komad koji na prvi pogled podseća na maksi-haljinu, a zapravo je u pitanju svečani kombinezon širokih nogavica, savršen za tople letnje večeri.

 

Anastasija Gudelj na finalu muzičkog takmičenja 'Zvezde Granda'
Anastasija Gudelj na finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija je ponela halterneck model, odnosno kombinezon koji se vezuje oko vrata, a njegov gornji deo je drapiran i otkriva leđa, dok donji čine duboke pantalone čije se nogavice postepeno šire i padaju do poda.

 

Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Gudelj na finalu muzičkog takmičenja 'Zvezde Granda'
Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Gudelj na finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je uz to kombinovala jednostavne sandale s tankim crnim kaišićima i visokim štiklama koje potpisuje YSL, dok je u ruci nosila crnu torbu Hermès Birkin.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasija i Ceca stižu na Zvezde Granda

 

makonda-tracker