neobičan, a moćan

Čini da stajling deluje skupo & otmeno: Ovaj top princeze Šarlin nosi se s bilo kojom bojom i magnetski privlači pogled

0

Princeza Šarlin od Monaka i te kako ume da se dotera, a sada je za jednu ležerniju priliku odabrala letnju bluzu s dezenom s kojim ne možete da pogrešite tokom leta.

Princeza Šarlin od Monaka na startu završne etape čuvene biciklističke trke Tour de France
Princeza Šarlin od Monaka na startu završne etape čuvene biciklističke trke Tour de Francefoto: FREDERIC DIDES / Sipa Press / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II, godinama spada u najbolje odevene žene sveta, a malo je poznato da je ona članica neke vladarske porodice s najskupljim modnim ukusom.


Evropski mediji pisali su nedavno o ogromnim svotama koje troši princeza i nekadašnja olimpijska plivačica, a veliki deo tog novca ide i na njene modne kombinacije. Istovremeno elegantne i neobične, one se zaista izdvajaju od kreacija kakve obično nose princeze i kraljice, sada se pojavila u još jednom efektnom izdanju.


Princ i princeza od Monaka su, naime, juče posetili start završne etape čuvene biciklističke trke Tour de France, a kako je prilika bila ležernija – i Šarlinin stil je bio manje formalan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Moć zebrastog printa


Ona je stigla u belim pantalonama ravnog kroja koje je kombinovala bluzom na jedno rame, ukrašenom zebrastim dezenom, neprevaziđenim u letnjoj sezoni. Iako je leopard print ubedljivo najpopularniji u 2024, tokom leta nema omiljenijeg dezena od šari zebre, koje su poznate kao zahvalne za kombinovanje i s raznim bojama i s jednobojnim komadima.

 

Zebrasti print jedan je najcenjenijih proteklih godina, pre svega jer svojim moćnim i jednostavnim crno-belim kontrastom ostavlja snažan utisak, a dozvoljava kombinovanje s neutralnim tonovima koliko i s nekim efektnijim bojama poput pink, narandžaste, crvene... Uz to, modni znalci često ističu da je zebrasti dezen pouzdan način da učinite da look deluje skuplje i luksuznije, kao i da ostavite da utisak da ste se mnogo više potrudili.

 


Šarlin od Monaka opredelila se, inače, za model koji potpisuje modna kuća Elie Saab i deo je pre-fall kolekcije za 2024. godinu, ima drapirani detalj koji pada s ramena, izrađen je od svile, a košta čak 1.970 dolara. Međutim, uveliko je rasprodat.

 

Princeza je tome dodala Louis Vuitton naočare za sunce, slingback cipele modne kuće Gianvito Rossi, kao i crnu Capucines BB torbu brenda Louis Vuitton.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kreator oštro o poznatim damama

 

makonda-tracker