uvek kul

Neobični MODNI TREND KOJI JE ZALUDEO SVET: 3 saveta kako da budete glamurozne i šik poput Hejli Biber i Rijane

0

Uz samo par jednostavnih modnih trikova, možete izgledati sveže i moderno poput Rijane i Hejli Biber!

Hejli Biber jedna je od najuticajnijih devojaka današnjice kada je reč o uličnom stilu
Hejli Biber jedna je od najuticajnijih devojaka današnjice kada je reč o uličnom stilufoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Mlada manekenka i preduzetnica Hejli Biber (27) prava je modna ikona nove generacije, a svojim modnim izborima neretko ume da iznenadi.

 

Lepša polovina pevača Džastina Bibera zasluženo nosi titulu ultimativne trendseterke, pa tako svaka kombinacija koju mlada influenserka ponese, već narednog dana prerasta u potpuni modni hit

 

Internet je oduševljeno dočekao do sada neviđeni trend, koji je lepa Hejli po prvi put demonstrirala na ovogodišnjem Koačela festivalu, a ubrzo ga je ponela i slavna pevačica Rijana

 

U pitanju je kombinacija kačket–marama, koja je čak i najupornije "hejtere" nakon nekog vremena uspela da osvoji. 

 

Hejli Biber ostavila je utisak na Koačeli kombinacijom marame i kačketa
Hejli Biber ostavila je utisak na Koačeli kombinacijom marame i kačketafoto: @HAILEYBIEBER/Instagram

 

Na prvi pogled potpuno nelogična i krajnje neobična ideja, pretvorila se u pravo remek-delo! Ćerka poznatog holivudskog glumca Stivena Boldvina smatra se začetnicom ovog trenda, a mnoge dame sada na različite načine rekreiraju njen look.

 

Izdvajamo nekoliko najboljih ideja za nošenje kačket – marame.

 

1. Svo to šarenilo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tessa (@tessavmontfoort)

 

Na raskršću hipi, urbanog i boho stila, rađa se posebno mesto stvoreno samo za najnoviji modni krik nastao u režiji Hejli Biber. Naime, cela ideja leži u tome da se obučete što šarenije i što šašavije, da neustrašivim pristupom modi spojite nespojivo i tako skrojenim izdanjem pošaljete poruku "Moda zaista ne poznaje granice!"

 

 

Kačket sa natpisom ili logotipom brenda, poput ovog Fila za koji se Boldvinova odlučila, najbolje je upariti sa maramom interesantnog dezena; obično je to cvetni ili, trenutno megapopularni, animal print.

 

 

2. Nešto i za svedenije dame

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

 

Otkako je ovaj trend ugledao svetlost dana, modne kuće nisu gubile vreme, te se već na mnogim mestima mogu pronaći odgovarajući matching parovi kačketa i marama, koji su namenjeni upravo malo umerenijim devojkama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

 

Pomenuti setovi mogu se pronaći u svim trenutno popularnim nijansama, poput ove maslinastozelene luksuznog brenda Acne, a odeća u beloj boji i zemljanim tonovima savršeno se uklapa sa ovom varijantom. 

 

 

3. Polo majica kao ultimativni tajni začin

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

 

Majice, duksevi i džemperi polo tipa potpuno su očarali modni svet, a u kombinaciji sa maramom i kačketom pravi su "match made in heaven"Uz odgovarajuće pantalone, šorts ili suknjicu ležernog kroja, ovaj neobavezni look biće oda sportskoj eleganciji u najboljem smislu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

 

Kul par patika i čarape do gležnja udahnuće u ovaj stajling dašak mladosti i svežine, a klasične crne naočare za sunce i nakit nagomilan po "the more the merrier" principu odaće utisak bezvremenske elegancije i stila. 

 

Ova smela kombinacija pravi je mali spoj neprevaziđene Odri Hepbern iz "Doručka kod Tifanija" i savremene žene 21. veka, a toga je svesna i pevačica Rijana, čiji osvrt na ovaj trend možete pogledati na slikama u nastavku.

 

1 / 5 Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Džastin Biber sa suprugom u šetnji

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker