retro stil

Srcoliki dekolte & najlepša suknja koju smo videli ove godine! Severina osvaja Evropu izdanjem osmišljenim za ZAVODNICE

0

Popularna pevačica u baš svakoj prilici oduzima dah, a ova modna kombinacija joj je bez sumnje među najlepšim otkad je poznajemo

Severina ne ume da pogreši kada je moda u pitanju
Severina ne ume da pogreši kada je moda u pitanjufoto: Instagram / Severina

Hrvatska pevačica Severina trenutno uživa u zasluženom odmoru nakon niza uspešnih koncerata širom regiona, a destinacije na kojima se pop zvezda opušta su neke od najlepših u Evropi.


Ona je najpre posetila Francusku, potom "skoknula" do Španije, a zatim se vratila natrag i podelila na Instagramu fotografije iz francuskog Bijarica, poznatog mondenskog letovališta.


Seve je za svoje putovanje pripremila brojne upečatljive modne kombinacije, a sada je podelila jednu od najlepših otkad je poznajemo, koju u potpunosti potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pevačica je u luksuznoj vili Magnan pozirala u retro autfitu, čiji je glavni deo upečatljiva suknja A-kroja inspirisana italijanskim ostrvom Kapri, rakošan model sa belim tufnicama na crnoj pozadini koju krase morski motivi – školjke, morske zvezde, korali...

 

Severina u Dolce & Gabbana modnoj kombinaciji na odmoru u Francuskoj
Severina u Dolce & Gabbana modnoj kombinaciji na odmoru u Francuskojfoto: Instagram / Severina

Reč je o modelu čija cena iznosi 1.515 evra, a izrađena je od pamuka i privlači pažnju raznobojnim dezenom i visokim strukom.


Severina ju je kombinovala onako kako D&G predlaže – s krop topom u obliku grudnjaka iz iste kolekcije, a u pitanju je model u stilu pin-up lepotica, s mašnom i širokim bretelama, koji ima srcoliki izrez i košta 935 evra.

 

Severina u Dolce & Gabbana modnoj kombinaciji na odmoru u Francuskoj
Severina u Dolce & Gabbana modnoj kombinaciji na odmoru u Francuskojfoto: Instagram / Severina

Uz to je pevačica ponela Dolce & Gabbana sandale s rafijom, model Capri Kiera Sophia sa stabilnom blok-štiklom, čija cena iznosi 1.040 evra, a takođe je ukrašena mozivima školjki i korala i savršen je dodatak ovom modnom izdanju.

 

Popularna Seve sve je zaokružila visećim minđušama s monogramom poznatog italijanskog brenda, a okruženje joj je poslužilo kao savršena scenografija uz ovaj stajling.

 

*  Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker