male beauty tajne

Fejslifting za 0 dinara? Da, moguće je – holivudski stručnjak otkriva da vam je za to potrebna samo jedna obična kašika!

0

Za postizanje besprekornog izgleda Hejli Biber ne treba vam puno novca.

Hejli Biber ima savršeno 'isklesano' lice
Hejli Biber ima savršeno "isklesano" licefoto: haileybieber/Instagram

Savršeno oblikovano lice kakvo imaju holivudske dive poput Hejli Biber san je gotovo svake žene, mada nam često eksperti za lepotu govore kako je takve rezultate nemoguće postići bez skupocenih tretmana i preparata.

 

Ipak, beauty stručnjak koji se lično stara o izgledu mnogih poznatih lica nedavno je otkrio kako to uopšte ne mora da bude slučaj.

 

Štaviše, preparat koji on koristi na svojim "VIP" klijentima svaka žena ima u kući, a tehnika kojom izvodi magiju uz pomoć – jedne obične kuhinjske kašike – delotvorna je i veoma jednostavna.

Poznati njujorški kozmetičar Džozef Kariljo jedan je od najpriznatijih savremenih "skulptora" na svetu, a muze čije crte lica dovodi do savršenstva pripadaju samom vrhu elitnog društva.

 

Ako vas imena Mariška Hargitej, Aleks Kuper i Betani Frenkel asociraju na dame savršeno zategnutih i oblikovanih crta lica, znajte da je glavni krivac za to upravo Kariljo.

 

Mnogi blagodeti poput dobrog i negovanog izgleda pripisuju novcu i privilegovanom statusu velikih zvezda, a Džozef sada otkriva da efekat isklesanog lica nije nemoguće postići i bez toga.

 

Lice Anđeline Džoli važi za jedno od najlepše oblikovanih u Hoivudu
Lice Anđeline Džoli važi za jedno od najlepše oblikovanih u Hoivudufoto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, on je na svom Instagram nalogu objavio video u kom detaljno objašnjava kako za 0 dinara i uz minimalan trud možete izgledati baš kao i vaša omiljena filmska zvezda, a sve što vam je potrebno je, verovale ili ne – jedna obična supena kašika!

 

Ova tehnika ne svodi se isključivo na oblikovanje i podizanje lica, već podrazumeva dopiranje do skrivenih facijalnih mišića i podsticanje bolje cirkluacije.

 

Lako možete oblikovati svoje lice kod kuće
Lako možete oblikovati svoje lice kod kućefoto: Shutterstock/Geinz Angelina

Počnite sa pomeranjem tečnosti iz nazalnog labijalnog nabora nagore i napolje – započeo je čuveni kozmetičar dok je pomerao kašiku nagore, na strani gde se nos spaja sa obrazom.

 

Zatim uzimam "stomak" kašike i počinjem da je pomeram duž strane lica, pa primetite da dno kašike klizi dugo preko vrhova moje jagodice, cele jagodice i sve do slepoočnice – nastavio je Džozef.

 

Nakon jagodičnog dela, Kariljo je prešao na okoloočni predeo.

 

 

Tako da idem od ivice obrva sve do slepoočnice, a zatim idem više do gornje strane obrva – objasnio je.

 

Beauty ekspert naglasio je da je potrebno dobro pritisnuti kašiku uz kožu, ali u granicama normale, kako se ne bismo povredili.

 

U razgovoru za Daily Mail naglasio je da iako je mega popularni "gua sha" ultimativni preparat za oblikovanje lica, otkrio je da kašika ima podjednako dobar oblik, a samim tim i efekat za postizanje "snatched" izgleda.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez!

 

makonda-tracker