praktične

U njima nije toplo ni na +30°! Jelisaveta Orašanin Teodosić je pronašla najlepše letnje farmerke koje svima stoje sjajno

1

Večno trendi i oslonjene na modu iz devedesetih i s početka dvehiljaditih, ove farmerke postale su pravi klasik urbanog stila

Jelisaveta Orašanin Teodosić nikada ne pravi modne greške
Jelisaveta Orašanin Teodosić nikada ne pravi modne greškefoto: jagodenamagli, Instagram

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić trenutno s porodicom uživa na porodičnom letovanju, a sa svojim najmilijima boravi u Grčkoj, u Vulijagmeniju, nadomak Atine.


Ona je više puta pokazala kako se opušta pored bazena i na moru, a s pratiocima na Instagramu je podelila i svoje letnje modne kombinacije, kako one za plažu, tako i za druge prilike na odmoru.


Pre nekoliko dana pokazala je i svoj trendi stajling koji bi mogao da se nosi i u raznim situacijama u gradu, a reč je o autfitu sastavljenom od svetlucavog krop topa i teksas pantalona.

 


Upravo su farmerke privukle najviše pažnje, pa su je neki od pratilaca pitali gde ih je nabavila, a reč je o praktičnom modelu savršenom za visoke temperature.

 

Svetle baggy farmerke Jelisavete Orašanin Teodosić
Svetle baggy farmerke Jelisavete Orašanin Teodosićfoto: Instagram / Jagodenamagli

Glumica je odabrala vrećast model izrazito širokih nogavica, predimenzionirane farmerke visokog struka, koje se postepeno šire celom dužinom i padaju sve do poda. Jelisavetin izbor bio je svetao džins, što je još jedan plus u letnjoj sezoni, a svemu je dodala teksas bucket kapicu.

 

Svetle baggy farmerke Jelisavete Orašanin Teodosić
Svetle baggy farmerke Jelisavete Orašanin Teodosićfoto: Instagram / Jagodenamagli

Vrećaste farmerke za leto


Još od početka pandemije virusa korona 2020, moda je primetno počela da gravitira prema opuštenijim varijantama teksasa, a privlačnost ovakve odeće ne jenjava ni nekoliko sezona kasnije.


U tome svakako prednjače baggy farmerke, verovatno zbog velike popularnosti trendova iz 90-ih i Y2K mode, koji su uzeli maha protkelih godina.

 

Rijana u vrećastim farmerkama
Rijana u vrećastim farmerkamafoto: Diggzy / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dodajući savremeni obrt nostalgičnom stilu, poput visokog struka za razliku vrlo niskog kakav je bio omiljen pre 20-ak godina, široke farmerke su još vrećastije i laganije nego tih dana. Krojevi su sve širi, a porub pada do poda i prekriva obuću, a slične modele predstavili su ovih godina brendovi Givenchy, Burberry i Bottega Veneta.


Poznate it devojke ih, naravno, obižavaju, a u tome prednjače Dženifer Lopez, Rijana, Bela Hadid, Hejli Biber...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kreator Dejan Milićević otkrio pikantan detalj iz garderobera muzičke zvezde

 

makonda-tracker