trendi

I elegantno i praktično: Crno-beli stajling Ane Stanić savršen za dane kada je temperatura preko 30 stepeni

0

Popularna pevačica poznata je po efektnom stilu, a sada je iskoristila moć kontrasta crne i bele boje.

Ana Stanić ispred Biblioteke Grada Beograda
Ana Stanić ispred Biblioteke Grada Beogradafoto: M.A./ATAImages

Pevačica i kantautorka Ana Stanić jedna je od poznatih dama čijem se stilu divimo godinama, a ona u svakoj prilici ume da ostavi utisak.


Najnovija je bilo druženje ispred Biblioteke Grada Beograda, a Ana je ovog puta odabrala elegantan stajling savršen ako vam je potrebno da se izgledate formalno na najvišim temperaturama.


Pevačica se odlučila za crno-belu odevnu kombinaciju koja je jednostavna, praktična, udobna, ali i veoma efektna zahvaljujući upečatljivom kontrastu boja.

1 / 5 Foto: M.A./ATAImages

Ana je ponela bele farmerke, večno šik model ravnih nogavica koji zrači otmenošću i može da se nosi u raznim situacijama. Ipak, sinonim je za letnju modu i obično je najpopularniji u toplim mesecima.

 

Ana Stanić u crno-beloj kombinaciji
Ana Stanić u crno-beloj kombinacijifoto: M.A./ATAImages

 Uz to je kombinovala crnu majicu bez rukava, jednostavan model okruglog izreza, vrlo praktičan komad koji može da se nosi uz bilo koji donji deo odeće tokom leta – suknje, šortseve, farmerke, kilote...


Crno-bela kombinacija jedna je od vanvremenskih i nenadmašnih u svim modnim erama i sezonama. Ovaj klasični spoj iznova se koristi i u najnovijim kolekcijama čuvenih brendova, a s njim je nemoguće pogrešiti!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima

 

makonda-tracker