svakome dobro stoji

Posle povratka u plavuše – opet drastična promena: Nova frizura Džulije Roberts podmlađuje i biće zauvek u modi

0

Holivudska glumica Džulija Roberts ponela je frizuru koja je savršen izbor za svaku ženu jer pristaje svakom obliku lica.

Frizura slavne glumice mnogima će biti inspiracija ovoga leta
Frizura slavne glumice mnogima će biti inspiracija ovoga letafoto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Slavna glumica Džulija Roberts osim po svojim uspešnim filmskim ostvarenjima, poznata je i po čestim promenama imidža.

 

Omiljena holivudska slatkica živi je dokaz da i u 57. godini žena može da izgleda besprekorno, a sa svakim novim look-om čini se da glumica postiže efekat "fontane mladosti".

 

Ovoga puta Robertsova se pojavila na finalu Vimbldona i demonstrirala svoju novu frizuru koja je zasigurno najveći hit ovoga leta.

Zvezda filma "Zgodna žena" do sada se oprobala kao brineta, crvenokosa, crnka – i u svim ovim varijantama zaista je odavala utisak – prave "zgodne žene".

 

Ovoga leta Džulija Roberts odlučila je da ponovo testira "da li se plavuše zabavljaju više", te se ofarbala u toplu nijansu meda koja se savršeno presijava na zracima julskog sunca.

 

Džulija Roberts sa suprugom na muškom finalu Vimbldona
Džulija Roberts sa suprugom na muškom finalu Vimbldonafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ipak, ono što njenu "novu kosu" koju je premijerno pokazala na vimbldonskim tribinama čini toliko posebnom jeste stil frizure koji je ovoga leta zaludeo žene širom sveta – u pitanju je takozvani lob ("long bob").

 

Za sve one koji nemaju dovoljno hrabrosti za klasičan kratki bob, a ipak žele nešto smelije i drugačije ovoga leta sve popularnija lob frizura idealan je odabir.

 

Džulijin 'lob' je za čistu desetku
Džulijin "lob" je za čistu desetkufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Čini se da Džulija Roberts nije jedina poznata dama koja je posegla za ovim trendom, pa tako slavne lepotice poput Margo Robi i Selme Hajek takođe ovih dana plene noseći letnju "it" frizuru.

 

Margo Robi obožava svoju lob frizuru
Margo Robi obožava svoju lob frizurufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Još u mladosti Selma Hajek nosila je danas sve popularniji dugački bob, kom se iznova i iznova uvek vrlo rado vraća. 

 

Selma Hajek još u mladosti je nosila ovu sve popularniju frizuru
Selma Hajek još u mladosti je nosila ovu sve popularniju frizurufoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trener Dženifer Lopez otkriva tajne pevačicinih oblina

 

makonda-tracker