fascinantna

Svi pogledi na Rolan Garosu su bili uprti u nju: Ana Ivanović ima NAJLEPŠU PROLEĆNU HALJINU koja se nosi decenijama

0

Cvetići, cvetići, jer oni nikad ne izlaze iz mode i čini se da Ana to i te kako dobro zna 

LETNJA HALJINA ANE IVANOVIĆ JE SAN SNOVA
LETNJA HALJINA ANE IVANOVIĆ JE SAN SNOVA foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović povukla se sa terena pre nekoliko godina i posvetila porodici, ali ni na  sebe nije zaboravila.

 

Mnogi kažu da izgleda bolje nego u svoje zlatno doba, a to je odraz njenog spokoja i mira koji je našla pored supruga nekadašnjeg fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

 

Iz godine u godinu Ana je radila na svom odevnom stilu i čini se da se udobnosti nikada ni po koju cenu nije odrekla.

Ona uvek rado bira odevne kombinacije koje su moderne, ali jednostavne, prijatne za nošenje i što je najvažnije odlično joj pristaju.

 

Jednu takvu ponela je na Roland Garosu, a nije se libila da je podeli sa svojim pratiocima, nakon čega je usledio niz pozitivnih komentara na društvenoj mreži Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Lapa Ana ovog puta odlučila se za cvetnu haljinu Zimmermann Natura Buttoned čija cena se kreće oko 900 eura. Koliko je ova kreacija veselih boja tražena govori i činjenica da je u mnogim radnjama već uveliko rasprodata. 

 

HALJINA ANE IVANOVIĆ
HALJINA ANE IVANOVIĆ foto: Printscreen / https://www.leam.com

 

Prelepog kroja i boje koja asocira na leto ova haljina je bila savršen izbor  za tople dane u Parizu. Uz nju Ana je ponela i efektne žute sandale na štiklu koji su izdužili njene vitke noge i učinili da izgleda savršeno. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ana Ivanović ponovo na teniskom terenu

 

makonda-tracker