udobno i moderno

Kako izgledati FENOMENALNO ovog leta? Mala modna lekcija uz besprekorna 3 izdanja Ane Ivanović

0

Koliko puta smo zakasnile na posao ili neki važan događaj, samo zato što nismo znale šta da obučemo? U takvim situacijama, uvek je poželjno imati par kečeva u rukavu, koji će učiniti da izgledate trendi i šik.

Ana Ivanović poznata je po svom uvek besprekornom osećaju za modu
Ana Ivanović poznata je po svom uvek besprekornom osećaju za modufoto: ATA Images

Kada ponestane inspiracije, zavirivanje u modni opus nekih od najstilizovanijih slavnih dama idealno je rešenje, a Ana Ivanović nalazi se na samom vrhu te liste. 

 

Lepa srpska teniserka, osim po svojim izvanrednim uspesima kada je sport u pitanju, poznata je i kao žena istančanog modnog ukusa i besprekornog izgleda. 

 

Uvek sofisticirana i elegantna, a u korak sa najnovijim trendovima, Ivanovićeva svakodnevno oduševljava obožavaoce na društvenoj mreži Instagram svojim izdanjima, a mi izdvajamo Anine 3 kombinacije za svaki dan koje ćete obožavati. 

 

1. KLASIKA JE UVEK U MODI

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Naša sportistkinja obožava dobar džins i ležerne jednobojne košulje. Čuvene zvoncarsu se ove sezone vratile na velika vrata, a Ana ih je ovoga puta ukomponovala sa crnom košuljom, kaišem i velikim naočarama za sunce.

 

Dozu ženstvenosti i glamura dodala je odabirom salonki sa zmijskim printom, koje izazivaju pravi wow efekat. Diskretan nakit u vidu ogrlice, minđuša i sata na levoj ruci, upotpunio je ovaj dnevni look.

 

2. UDOBNO I ŠIK

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana nedavno je u društvu svog supruga Bastijana Švajnštajgera bila u poseti Madridu. Za dnevnu šetnju i druženje sa prijateljima u ovom španskom gradu, odlučila se za malu crnu haljinu i cipelice sa niskom potpeticom u istoj boji, čuvenog brenda Loewe.

 

Moderni oversajz sako u pepito dezenu i jarkocrvena torbica modne kuće Miu Miu, ovom izdanju dali su notu mladalačkog i zabavnog, a poruka koju ovaj stajling šalje je – udobno i šik i te kako mogu da se stave u istu rečenicu!

 

3. FLORALNI PRINT JE IN

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ovu proleće/leto sezonu obeležiće odeća u dezenima, a cvetni je naročito popularan. Gospođa Švajnštajger je savršeno uklopila floralne pantalone u pastelnim nijansama zelene, žute i ljubičaste boje sa odgovarajućim lila džemperićem. Zelene papučice sa debelom potpeticom apsolutni su hit ove sezone, a mogu se nositi u ležernijim ili nešto glamuroznijim varijantama. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković

 

 

 

 

makonda-tracker