tako se to radi

Savršeno prikriva stomak i višak na bokovima: Kraljica Maksima u haljini koja vaja figuru i vizuelno skida 10 kilograma

0

Ako želite da sakrijete nedostatke, ovo je pravi izbor za vas 

HALJINA KRALJICE MAKSIME JE MODNA MAGIJA
HALJINA KRALJICE MAKSIME JE MODNA MAGIJA foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Kraljica Maksima s pravom nosi titulu jedne od najbolje obučenih evropskih kraljica. Svako njeno novo pojavljivanje izazove interesovanje javnosti, jer je ona neko ko zna kako da uklopi moderno i klasično, da istakne ono što želi i sakrije eventualne nedostatke.

 

Kralj Vilem-Aleksandar i kraljica Maksima proveli su nekoliko dana u Sjedinjenim Državama u radnoj poseti Džordžiji i Njujorku.

 

Tokom drugog dana posete kraljica i kralj su šetali Savanom, gde su mogli da se upoznaju sa tekućim pitanjima o ovom gradu.

 

Budući da je kraljici veoma važno da u svakom trenutku izgleda odlično ona je mnogo pažnje posvetila modnim kreacijama koje će prikazati tokom ove posete.

 

Tokom šetanja Savanom svi su bili oduševljeni stajlingom kraljice Maksime, jer je uspela savršeno da uklopi šik i moderan, a ipak tako jednostavan komad, usku belu haljinu na široke bretele koja je imala našiven dodatak u predelu stomaka i bokova. 

 

Savršeno skrojena kreacija dužine do kolena nosila je potpis brenda Dior.

Ovo klasično savršenstvo Maksima je nosila i ranije, a prvi put ju je ponela još 2007. godine.

 

STAJLING KRALJICE MAKSIME ODUŠEVIO SVET
STAJLING KRALJICE MAKSIME ODUŠEVIO SVET foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što Maksimu izdavaja od drugih savršeno stilizovanih žena jeste njena pasija prema upečatljivom i vrlo smelom aksesoaru, a ovog puta izbor je pao na zlatnu ogrlicu Isabella Fa, narukvicu Lili Fracchia i veoma upadljive minđuše koje su celoj kombinaciji dale dozu šarma. 

 

Uz ovu belu haljinu savršeno su se ukopile cipele brenda Đanvito Rosi i kaiš izrađen od kože jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača Hermes. Sve je zaokružila naočarama Tom Ford i time upotpunila svoj izled o kojem je brujao svet.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Naša pevačica iznenadila izgledom

 

 

makonda-tracker