inspiracija

Čini da svaki stajling izgleda skuplje: Ana Stanić ovaj komad kombinuje uz crnu i svedenu odeću i ZRAČI LUKSUZOM

0

Pevačica se juče na jednoj žurki pojavila u outwear komadu u kom smo je videli i ranije i podsetila zbog čega je u pitanju vanvremenski trend u ženskoj modi

Ana Stanić u svakoj prilici izgleda zanosno
Ana Stanić u svakoj prilici izgleda zanosnofoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Ana Stanić jedna od žena koja ne prestaje da nas oduševljava iz godine u godinu, kako pesmama, tako i stilom, a njene modne kombinacije u svakoj prilici su sjajna modna inspiracija, bez obzira na sezonu.


Šarmantna pop zvezda uvek je na visini modnog zadatka, a juče je pripremila pravu poslasticu – svedeno izdanje koje ostavlja utisak jednostavšću i otmenošću.


Ana se pojavila na jednom gradskom događaju u efektnoj crnoj haljini s bretelama, vrlo šik modelu sa prorezima u predelu struka, koja ističe njen besprekoran stas. Klasičnu eleganciju pevačica je upotpunila na sjajan način, kratkom bundom svetloroze boje, proverenim komadom za svečanije trenutke u zimskim mesecima.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

U pitanju je model koji je Ana Stanić i ranije nosila u jednoj prilici, takođe uz crni autfit, a tada se opredelila za spoj pantalona i topa s bretelama.

 

roze bunda Ane Stanić odlično izgleda uz crnu odeću
roze bunda Ane Stanić odlično izgleda uz crnu odećufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Bunde – vanvremenski trend


Krznene jakne i kaputi, kao novi-stari modni trend, oduvek su bile simbol luksuza i elegancije, a outwear su komad koji i greje i izgleda sve lepše iz sezone u sezonu, kako se dizajneri trude da ponude nešto svežije u oblasti u kojoj deluje da ne može više da se usavrši.


Iako se nose i u streetstyle varijantama, bunde se svakako najpre vezuju za elegantniji i svečaniji stil i fenomenalan su način da se modna kombinacija naglasi i "pojača" daškom glamura.

 

Omiljena bunda Ane Stanić je večni trend, a ove godine je posebno aktuelna zbog barbiecore trenda
Omiljena bunda Ane Stanić je večni trend, a ove godine je posebno aktuelna zbog barbiecore trendafoto: Instagram

Koju god boju i dužinu da odaberete, sigurno nećete pogrešiti, a omiljena bundica Ane Stanić je nešto vrlo aktuelno, budući da je roze boja obeležila 2023. i sigurno će nastaviti da dominira i narednih meseci.


Barbiecore groznica protresla nas je zahvaljujući filmu "Barbie", pa su sve opcije – od vrlo svetle kakvu je ponela pevačica do jarke i tamnije ciklama – dobro modno rešenje, koje najbolje izgleda u spoju sa crnom i belom odećom.

 

BONUS VIDEO

Teddy jakna za 2023.

 

makonda-tracker