urbano i šik

Pevačica zna TAJNE MLADALAČKOG IZGLEDA: 5 ultimativnih modnih trikova Ane Stanić

0

Iako još uvek nije otkrivena fontana mladosti, za Anu Stanić vreme kao da je stalo. Pevačica uvek odiše besprekornim i mladalačkim izgledom, a mi vam otkrivamo 5 ultimativnih trikova pomoću kojih to postiže. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Ana Stanić (48) godinama važi za jednu od najstilizovanijih i najelegantnijih žena na domaćoj javnoj sceni.

 

Zanosna plavuša često na društvenoj mreži Instagram deli slike svojih modnih kombinacija i na taj način inspiriše svojih 46 hiljada pratilaca

 

Ana je poznata kao neko ko savršeno barata različitim stilovima odevanja, a svaki njen look savršeni je spoj mladalačkog i glamuroznog.

 

Predstavljamo 5 trikova pomoću kojih pevačica postiže da i u 49-oj godini izgleda kao da ima 29.

 

 

1.  Umesto štikli – patike

 

 

Do skoro bilo je nezamislivo otići na neki svečani događaj u ravnoj obući, a posebno ako su u pitanju patike. Trendovi se menjaju, a moda danas ne nalaže strogi spoj neudobnog i lepog, već je ultimativni cilj osećati se prijatno i lagodno

 

Stanićeva je sinhronizovala trendi patike sa debelim đonom i svilenkasto roze odelo ležernog kroja, čime je postigla idealan balans između formalnog i opuštenog stila. Konačni pečat ovom izdanju dao je crni oversize sako, koji je uvek dobra ideja

 

 

2. Animal print je u modi

 

 

Različiti dezeni u potpunosti su pokorili ovu sezonu, a naročito popularan jeste animal printObične crne pantalone i istobojna majica dobra su podloga za dalje poigravanje sa novim slojevima i aksesoarima, a Ana je u ovom slučaju crnilo razbila upravo jednim moćnim blejzerom sa leopard printom

 

 

3. "Teksas na teksas"

 

 

Jedan od zaboravljenih trendova 2000-ih vraća se na velika vrata, a to je look ceo sačinjen od teksasa. Stanićeva je u duboke strukirane farmerke upasala ležernu košulju istovetnog materijala, a celo ovo izdanje začinila je upečatljivom trendi ogrlicom i čizmicama u leopard printu.

 

 

4. Kačket – em trendi, em korisno 

 

 

Već neko vreme kačket predstavlja ozbiljno važan modni detalj, a svaka dama koja želi da postigne efekat urbanog, mladalačkog i šik look-a, opredeliće se za ovaj aksesoar. Može se nositi uz sve, a pevačica ga je ovde dodala na outfit sačinjen od obične bele majice i pantalona, dok je sve to začinila i neobaveznim rože džemperom sa zvezdicama. Bele patike i par nijansi tamnija od kačketa torbica, zaokružili su ovo fenomenalno izdanje Stanićeve.

 

 

5.  Ceger torba

 

 

Ovaj look Ane Stanić dokaz je da nošenje odela ne mora biti dosadno i strogo. Dovoljan je jedan detalj da razbije monotoniju outfitaa u ovom slučaju to je sada već planetarno popularna 'ceger torba'.

 

Ljubav prema ovom odevnom komadu potekla je od Francuskinja poznatih po unikatnom stilu, a svaka dama koja želi da postigne svež i mladalački izgled trebalo bi da za ceger torbu pronađe mesta u svom garderoberu. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ana Stanić vozi skije na vodi

 

 

 

makonda-tracker