glossy intervju

Ne košta ništa, a uživanje je zagarantovano: Ana Stanić nam je otkrila šta je za nju savršen doček Nove godine

0

Popularnu pevačicu ne fascinira previše "najluđa noć", a ako 31. decembra ne radi, najradije je provodi kao i mnogi od nas

Ana Stanić uglavnom radi za doček Nove godine
Ana Stanić uglavnom radi za doček Nove godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Stanić ne spada u one koji jedva čekaju da se kalendar "resetuje" i da što pre vide leđa aktuelnoj godini jer je, kako ističe, zadovoljna time kako joj je protekla 2023.


Ova godina mi je bila jako lepa, uopšte ne čekam s nestrpljenjem da se završi, ali se, naravno, radujem praznicima – istakla je ona za Glossy.


Ana dodaje da joj prijaju bezbrižni praznični dani, uživanje u toplini doma i, naravno, specijalitetima koji se tradicionalno pripremaju za Novu godinu i Božić.

 


Volim tu ušuškanu, toplu kućnu atmosferu, dekoraciju, hranu koja me vezuje za praznike, pod broj jedan rusku salatu. Uživam u kupovini poklona, davanju, kao i u primanju, naravno. To je sve pojačano otkad imam dete – kaže pevačica.


Ana je ponosna mama dečaka po imenu Vuk, koji ima 12 godina, pa se u njihovom domu ovih dana nije pisalo pismo adresirano na Severni pol. Ipak, pevačica će se potruditi da bude dostojna zamena za Deda Mraza.


Vuk više ne veruje u Deda Mraza i mislim da ga preterano ne dotiče Nova godina, ali ću se posvetiti izboru poklona i to će mu se sigurno svideti – otkrila nam je.

 

Ana Stanić se raduje sezoni praznika, ali joj veče dočeka nikada nije bilo posebno važno
Ana Stanić se raduje sezoni praznika, ali joj veče dočeka nikada nije bilo posebno važnofoto: Antonio Ahel/ATA Images

Iako se raduje sezoni praznika, sama "najluđa noć" Ani nije preterano važna, pa doček, ako ne nastupa 31. decembra, najradije provodi u pidžami.


Ja, kao neko ko je uvek radio za Novu godinu, nemam preteranu fascinaciju tim dočekom i, moram da priznam, kad ne radim, vrlo često ostanem kod kuće i nemam potrebu da se provedem na ludoj žurci. Sviđa mi se da odem na neki matine i najlepše mi je da, ako ne pevam nigde, budem kod kuće i u mirnoj atmosferi, po mogućstvu u pidžami – iskrena je ona.


Pevačica nam nije otkrila svoje želje i planova za 2024, a čitaocima portala Glossy na prvom mestu želi da budu zdravi i vode ispunjene živote.


Vašim čitaocima pre svega želim zdravlje i da žive život punim plućima – poručila je.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Intervju Saše Matića pred kraj godine

 

makonda-tracker