samo za zavodnice

Grli obline & stvorena je za kokete: Severina je pronašla najvatreniju letnju maksi-haljinu i morate da je vidite

0

Jedna od najlepših žena Balkana trenutno uživa u čarima Španije, gde se prepustila opuštanju i čaroliji boje strasti

Severina trenutno boravi u Španiji
Severina trenutno boravi u Španijifoto: Severina, Severina Vučković


Hrvatska pop pevačica Severina ima iza sebe veoma uspešan period, koji su obeležili brojni posećeni koncerti, a sada je konačno došlo vreme za predah.


Jedna od omiljenih muzičkih zvezda regiona trenutno boravi u Španiji, nakon posete Francuskoj, a s pratiocima na Instagramu je već podelila nekoliko trenutaka za pamćenje.


Među njima je i poseta uglednom restoranu "Arzak" u San Sebastijanu, a popularna Seve pokazala je da bila veoma elegantna u ovoj prilici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Ona je odabrala maksi-haljinu veoma upečatljive crvene boje, lagan letnji model koji može da se nosi u raznim prilikama u najvrelijim letnjim danima. U pitanju je model koji potpisuje britanski brend Rat and Boa, raskošna kreacija s V-izrezom i tankim bretelama nazvana Cecelia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAT & BOA (@ratandboa)


Severinina haljina pripijena je u gornjem delu, a potom se širi i pada pored tela, ističući figuru i izgleda vrlo šik i razigrano zahvaljujući terasastim volanima koji se pružaju niz ovaj komad.

 

Njena cena iznosi 275 funti, odnosno oko 325 evra, a proizvođač je opisuje kao idealnu za "ženstveno koketiranje, strastveni ples i seksualnu privlačnost" jer naglašava i grli obline.
 

makonda-tracker