bravo, tako se to radi

Apsolutno savršen i za šetnju po Mikonosu i za užareni beogradski asfalt: Nina Badrić ima stajling koji je spas na + 40

1

Ništa jednostavnije, a praktičnije niste odavno videli - Nina baš zna da uživa i na tropskim temperaturama

LETNJE IZDANJE NINE BADRIĆ OD KOJEG ZASTAJE DAH
LETNJE IZDANJE NINE BADRIĆ OD KOJEG ZASTAJE DAH foto: Instagram / badrich

Ovih dana je manje više, a mnogi bi radi skinuli sa sebe sve dok sunce prži i diže temperature daleko na celzijusovoj skali.

 

I dok termometar pokazuje + 40 u Beogradu hrvatska pevačica Nina Badrić ove vrele dane provodi na grčkom ostrvu Mikonos.

 

Dane odmora koristi kako bi odmorila od napornog perioda i brojnih nastupa, a lepše  mesto nije mogla da nađe od ovog prelepog grčkog ostrva

Za laganu šetnju Nina je odabrala dva odevna komada koji su apsolutni letnji hit i u kojima se uživa čak i kada je napolju velika letnja žega.

 

Bela mini haljina od prirodnog materijala je savršen izbor, jer telo diše i ne znoji se, pa je čest izbor žena koje prednost daju pre svega udobnosti.

 

Uz nju Nina je iskombinovala letnje ravne papuče, koje su apsolutni trend ove sezone, a slične se mogu naći po veoma pristupačnim cenama u domaćim prodavnicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pastelne boje su ove godine u modi zato je samo potrebno da izaberete one koje se najbolje uklapaju uz ono što imate u svom garderoberu.

 

Ovaj letnji stajling lepe Nine veoma je lako iskopirati, a mnoge dame već uveliko uživaju u ovakvim i sličnim stajlinzima u kojima ni na + 40 nije teško uživati.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Jednoj od najlepših jugoslovenki haljina uništila karijeru 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker