nenadmašna!

Mala bela haljina koja slavi ŽENSTVENOST: Minimalistički stil Nine Badrić pred kojim je Zagreb uzdahnuo

0

Jedna od najlepših žena Balkana juče je blistala u jednom od svojih najlepših izdanja do sad

Nina Badrić oduševila minimalističkim izdanjem
Nina Badrić oduševila minimalističkim izdanjemfoto: Robert Gašpert

Hrvatsko izdanje magazina Story, koje posluje u okviru kompanije WMG, juče je u Zagrebu povodom 22. rođendana organizovalo jedan od najglamuroznijih događaja u Hrvatskoj – L’Adria Story Hall of Fame.


On je okupio veliki broj tamošnjih zvezda, a najzapaženija bila je pop diva Nina Badrić, koja je dobila priznanje Zvezda godine.


Ja bih ovu nagradu pripisala doslednosti i kvalitetu koji traje, ako mogu to tako reći. Naravno, na mladima svet ostaje – poručila je uvek nasmejana pevačica.

 


Nina, koja trenutno radi na svom novom albumu "Ono kad", bila je, kao i obično, na visini modnog zadatka, a za ovu posebnu priliku pripremila je i nezaboravan stajling. Ovog puta – malu belu haljinu!

 

Nina Badrić u asimetričnoj beloj haljini
Nina Badrić u asimetričnoj beloj haljinifoto: Story Press/ Robert Gašpert

 

All white izdanje Nine Badrić


Nina je izgledala vrlo šik u belom modnom izdanju, što je stil koji je obeležio nedavno završeni 77. Kanski festival, a na crveni tepih je stila u elegantnoj mini-haljini brenda Acler. Reč je o asimetričnom modelu koji otkriva jedno rame, dok je drugo naglašeno kratkim rukavom s kog se pružaju ekscentrični volani i karneri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Story (@story.hr)


Ninin izbor bila je haljina koja naglašava njenu figuru u obliku peščanog sata i veoma je otmena, a zahvaljujući beloj boji izgleda raskošno i superefektno. U kombinaciji s belim salonkama s visokim štiklama – bez greške!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Pevačica, koja je nedavno drastično promenila frizuru i ošišala se na kratko, zalizala je kosu unazad, tako da je njeno lice bilo u prvom planu, a šminkom je tek naglasila svoju prirodnu lepotu. Bez nakita, uz izuzetak jednog decentnog prstena, i uz tako suptilan makeup, Nina je postigla minimalistički look pred kojim je teško ostati ravnodušan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako je Nina Badrić proslavila 50. rođendan?

 

makonda-tracker