I mini i maksi

Praktične, trendi, nesvakidašnje: 3 najlepše haljine za plažu Jelisavete Orašanin Teodosić

2

Predstavljamo 3 ultimativna modna izdanja Jelisavete Orašanin Teodosić kao inspiraciju za predstojeća letovanja

Glumica važi za jednu od najbolje odevenih na domaćoj javnoj sceni
Glumica važi za jednu od najbolje odevenih na domaćoj javnoj scenifoto: M.M./ATAImages

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić poznata je po svom besprekornom stilu, a modna izdanja u kojima se ovoga leta provodila pokraj obale mora nisu izuzetak.

 

Lepa supruga Miloša Teodosića očarala je svoje obožavaoce sa tri različita, ali jednako atraktivna stajlinga koji savršeno kombinuju udobnost, eleganciju i trendi detalje.

 

Uz malo para i inspiracije, ovoga leta na plaži možete, baš kao i Jelisaveta, izgledati poput morske boginje!

1. Tigrasti print

 

Prvo izdanje koje izdvajamo jeste dugačka haljina na duge rukave prekrivena tigrastim printom, koja je istakla Jelisavetinu sofisticiranu stranu i istovremeno pružila dozu divlje elegancije.

 

Ova haljina savršen je izbor za popodnevne šetnje plažom, pružajući zaštitu od sunca bez gubitka stila.

 

 

2. Bezvremenska klasika

 

Crna haljina na dugi rukav sa interesantnim prorezom u gornjem delu stomaka, naglasila je glumičinu fit figuru i dodala dozu suptilne provokativnosti. Ova haljina predstavlja idealan izbor za večernje šetnje uz obalu, pružajući dovoljno pokrivenosti ali i dozvoljavajući da koža diše.

 

Jelisaveta je upotpunila ovaj izgled sa elegantnim ravnim papučama i jednostavnim ali efektnim nakitom, što je doprinelo sofisticiranom izgledu koji definitivno privlači pažnju.

 

3. Šareno i razigrano

 

Treće izdanje jeste šarena mini haljina na bretele sa cik-cak dezenom, koju je Jelisaveta kombinovala sa slamnatim šeširom i crnim naočarama za sunce. Ovaj stajling savršen je za opuštene dnevne aktivnosti na plaži i istovremeno pruža mladalački i razigrani izgled.

 

Trendi japankama i narukvicom za nogu sa privescima od školjki, Jelisaveta je dodala dašak boho šarma, što je upotpunilo njen "beach-ready" izgled.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

makonda-tracker