sport i moda

Mala modna lekcija slavne teniserke: Otkačene pantalone Marije Šarapove pravi su letnji hit i možete ih nositi svuda!

0

Pogled na tribine ženskog finala ovogodišnjeg Vimbldona bio je prava poslastica za sve ljubitelje mode

Šarapova važi sa jednu od najstilizovanijih žena u sportu
Šarapova važi sa jednu od najstilizovanijih žena u sportufoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Nekadašnja teniserka Marija Šarapova oduvek je važila za ženu od stila, kako na terenu, tako i van njega.

 

Po mišljenju mnogih najlepša i najmodernija predstavnica belog sporta, uprkos tome što više ne igra, ne propušta priliku da svoje kolege podrži sa tribina prestižnih teniskih turnira.

 

Tako se Šarapova danas pojavila na ženskom finalu Vimbldona, a modno izdanje za koje se opredelila pravo je malo remek-delo.

 

Marija Šarapova oduvek važi za damu sa istančanim modnim ukusom, što je demonstrirala i svojim današnjim pojavljivanjem na vimbldonskim tribinama.

 

Ovom prilikom ponela je moćnu odevnu kombinaciju u beloj boji koja definitivno nije za svakoga, a mnoge poznate dame koje su takođe pratile današnji meč svojim modnim izrazom dale su pečat ovogodišnjem turniru.

 

1. Domišljata kombinacija Marije Šarapove

 

Neobično i otkačeno
Neobično i otkačenofoto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Teniserka je doslovno oduševila sve prisutne kada se pojavila ispred glavnog terena na Vimbldonu, što se vidi i po reakciji gospođe na slici iznad. "All-white" kombinacija koju je ponela sve je samo ne klasična i dosadna; mini belu haljinicu obukla je preko otkačenih trendi pantalona iste boje i time napravila svojevrsni modni iskorak. 

Marija Šarapova na tribinama
Marija Šarapova na tribinamafoto: Marc Aspland/The Times / News Licensing / Profimedia

Ceo look začinila je elegantnim belim sakoom ženstvenog kroja, velikim crnim naočarama za sunce i prljavo belom tašnicom u krok dezenu. Ovaj stajling posebno zanimljivim čine upravo pantalone, čije nogavice isprva izgledaju veoma klasično i jednostavno, sve do donjeg poruba koji je sačinjen od pompeznih perju nalik detalja.

 

2. Uvek drugačija Zendeja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV UK (@mtvuk)

Još od promocije svog hit filma "Challengers" lepa glumica Zendeja redovno posećuje aktuelne teniske turnire, a svojim modnim izborom ni ovoga puta nije razočarala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

Sve popularnije glumačka zvezda odlučila se za mladalački i svež izgled, te je moderan par farmerki od tamnog džinsa uklopila sa svetloplavom oversajz košuljom, koju je upotpunila pletenom kravatom na pruge. Sako nalik na one koje možemo prinaći u garderoberima svojih deda i tata, glumica je besprekorno uomponovala sa braon torbicom luksuznog brenda Luj Viton, a velike minđuše dale su ovom izdanju efekat bezvremenskog glamura.

 

3. Kejt Bekinsejl i Hju Džekman

 

Džekmen je uživao u društvu koleginice
Džekmen je uživao u društvu koleginicefoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Lepa glumica Kejt Bekinsejl pojavila se na ženskom finalu Vimbldona u društvu holivudskog zavodnika i velikog ljubitelja tenisa Hju Džekmena. Uvek besprekorno odevena Kejt se ovoga puta opredelila za klasično belo odelo, koje savršeno odgovara svim prilikama, ispod kog je obukla basic crni top koji je ukomponovala sa istobojnim naočarama za sunce. Džekmen se takođe opredelio za odelo, ali u kraljevsko-plavoj boji.

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

 

makonda-tracker