nešto drugačije

Crno-belo, romantično & privlači poglede: Neobičan trend osvaja srpske pevačice, a Jovana Pajić ga nosi fantastično

0

Početkom godine na reviji brenda Fendi videli smo interesantan način nošenja bodija, a njemu nisu odolele popularne devojke s domaće scene

Jovana Pajić nastupu u Beogradu
Jovana Pajić nastupu u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Jovana Pajić nastupila je pre nekoliko večeri u Beogradu u jednom klubu, a tom prilikom je ponela efektno crno-belo izdanje koje zaista ostavlja utisak.


Uz raskošnu suknju punu volumena ona je kombinovala crni top s puf-rukavima i posebno iznenadila načinom na koji ga je ponela.

 

Reč je o udobnom i vrlo trendi modelu koji se završava porubom u obliku slova V i podseća na nezakopčan bodi.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Isti komad, samo u beloj boji, nedavno je na izboru za Mis Srbije nosila njena koleginica Milena Ćeranić, koja je odlučila da ponese ovaj model s farmerkama.

1 / 6 Foto: F.S./ATAImages

Novi trend: otkopčan bodi


U kolekcijama za 2024, kako za sezonu proleće-leto, tako i za jesen-zimu, modne kuće predstavile su veliki broj bodija, što nam sugeriše da će ovaj komad još neko vreme ostati u modi. Međutim, Fendi ga je na Nedelji mode u Milanu predstavio na nešto drugačiji način – manekenka su na pisti nosile bodije nezakopčane.

 

Pink otkopčan bodi na reviji modne kuće Fendi na Nedelji mode u Milanu u februaru 2024.
Pink otkopčan bodi na reviji modne kuće Fendi na Nedelji mode u Milanu u februaru 2024.foto: firstVIEW / Shutterstock Editorial / Profimedia

Donji delovi bodija visili su izvučeni iz donjih delova odeće, a veruje se da bi ovaj način nošenja bodija lako mogao da se proširi.

 

Svetloplavi otkopčan bodi na reviji modne kuće Fendi na Nedelji mode u Milanu u februaru 2024.
Svetloplavi otkopčan bodi na reviji modne kuće Fendi na Nedelji mode u Milanu u februaru 2024.foto: firstVIEW / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sudeći po srpskim pevačicama, trend je rođen!

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker