ležerna & elegantna

Kombinujte ih ovako i nema greške: Omiljena letnja obuća kraljice Leticije se vraća na velika vrata

0

Mnogi smatraju da je vreme espadrila sa platformom odavno prošlo, te da je ravan oblik ove obuće preuzeo primat kada je street style u pitanju. Međutim, modni eksperti i najstilizovanije dame sveta rekli su – "ne" – ovo je model koji nikada ne izlazi iz mode. Štaviše – ovoga leta biće potpuni hit!

Leticija od Španije
Leticija od Španijefoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija poznata je po svom uvek besprekornom stilu i nepogrešivom osećaju za modu, zbog čega je inspiracija ženama širom sveta. 

 

Kada nastupe vreli letnji dani, javne dužnosti i obaveze španske kraljevske porodice u punom su jeku, a lepa supruga kralja Felipea VI neretko oduševi javnost svojim umećem da spoji elegantno i udobno u jednom izdanju.

 

Koliko god salonke i sandale sa visokom potpeticom delovale glamurozno, često znaju da budu veoma neudobno i nezgodno rešenje, naročito za hod u letnjim danima

Upravo zbog toga, kraljica Španije bira obuću koja je nekada bila potpuni hit, a ove sezone se vraća na velika vrata – u pitanju su espadrile sa platformom

 

Par obuće koji bi svaka žena trebalo da ima u svom garderoberu, istovremeno pruža efekat otmenosti i ležernosti, izdužuje nogu i savršeno se uklapa uz svaki stil oblačenja. 

 

KAKO IH STILIZOVATI

 

  • Letnja odela od lana i pamuka trenutno su veliki hit, a u kombinaciji sa espadrilama čine pravi modni pogodak. Tako je ovo izdanje pogodno za odlazak na posao, dnevnu kafu, ali i večernji izlazak. 

 

 

  • Haljine različitih krojeva, boja i dezena (naročito cvetnih) nepogrešiv su izbor za predstojeće dane. Espadrile sa platformom upotpunjuju ovaj romantični i ženstveni stil i daju mu savršen dodir modernog. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aria Di Bari (@ariadibari)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denni 🤍 (@dennielias)

 

  • Prirodni materijali i nenapadne nijanse estetski se najbolje uklapaju uz ovu obuću, a pletene ili torbe od rafije idealan su par sa espadrilama na platformu. 

 

 

  • Osim u gradu, espadrile sa platformom svoju namenu pronalaze i u šetnji peskovitom plažom ili na romantičnoj večeri uz obalu mora.

 

 

Pogledajte nekoliko savršenih izdanja španske kraljice Leticije u espadrilama koje su zaludele modni svet.

1 / 5 Foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dijetolog otkriva: kako smršati 4 kilograma sa 5 obroka dnevno

 

 

 

makonda-tracker