dopada li se vama?

Ne biste ih obuli ni za pijacu: Bruk Šilds na crvenom tepihu ponosno istakla obuću o kojoj svako ima mišljenje

1

Neko ih obožava, neko ne može da ih vidi ni na fotografiji, a svakako se vezuju za neformalan stil. Ipak, holivudska zvezda ponela ih je u jednoj od najsvečanijih prilika godine!

Bruk Šilds podigla je haljinu da pokaže svoj neobičan izbor obuće na dodeli Toni nagrada
Bruk Šilds podigla je haljinu da pokaže svoj neobičan izbor obuće na dodeli Toni nagradafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Američka glumica Bruk Šilds pojavila se juče u Njujorku na 77. dodeli Toni nagrada i na trenutak "ukrala šou" u veoma elegantnom izdanju.


Jedna od najpopularnijih holivudskih zvezda stigla je na crveni tepih u otmenoj žutoj haljini, modelu sa širokim bretelama, V-izrezom i umetnutom providnom tkaninom između grudi.


U pitanju je model puf-kroja, s gornjim delom proširenim u predelu kukova, odakle toaleta ravno pada do poda, a tu je imala spremno posebno iznenađenje – "kroksice".

 

Bruk Šilds u elegantnoj žutoj haljini i odgovarajućim 'kroksicama' na dodeli Toni nagrada
Bruk Šilds u elegantnoj žutoj haljini i odgovarajućim "kroksicama" na dodeli Toni nagradafoto: Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bruk Šilds više puta je podigla haljinu i pokazala svoj izbor obuće, udobne gumene klompe kakve se obično nose po kući i dvorištu, a njih je zaista teško ignorisati.

Obukla sam "kroks"! Nisam mogla da dođem u štiklama.

 

Žute 'kroksice' Bruk Šilds na 77. dodeli Toni nagrada
Žute "kroksice" Bruk Šilds na 77. dodeli Toni nagradafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Zašto je Bruk Šilds nosila "kroksice"?


Glumica se trenutno oporavlja od operacije stopala, o kojoj je nedavno obavestila svoje pratioce na Instagramu.


Ona je 15. juna, dan pred dodelu Toni nagrada, objavila fotografiju stopala nastalu u dok je ležala na zadnje sedištu automobila i napisala da je imala dvostruku operaciju na nožnim prstima.

 


Međutim, ovo nije prvi put da Bruk Šilds nosi "kroksice" u svečanim prilikama. Sličan monohromatski look ponela je 2008. godine na jednom događaju, kada je odabrala pink haljinu i papuče približe nijanse.

S obzirom na to šeta crvenim tepihom od 1978. godine, nije isključeno da se više jednostavno ne opterećuje i jednostavno uživa u provodu.

Trend "kroksica" ipak nema mnogo šansi u svetu mode


Činjenica je da slavni obožavaju obe udobne, gumene papuče i viđali smo ih na brojnih zvezdama proteklih godina, uključujući Džastina Bibera, Niki Minaž, Helen Miren, Post Malouna i druge, ali uglavnom u ležernijim prilikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)


One su nesumnjivo praktične, nose ih sve generacije i smatraju se najpopularnijom od sve"ružne obuće", kako se obično nazivaju masivni modeli koji vladaju scenom.


Međutim, kada je u pitanju visoka moda i crveni tepih, tu se vrlo retko probiju, pa ih poznate ličnosti uglavnom nose ako su prinuđene da stave komfor i zdravlje na prvo mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crocs India (@crocsindia)


U svakom slučaju, u Srbiji su klasični zatovreni modeli s rupicama dostupni po ceni od šest i po hiljada dinara naviše, a postoje razne verzije ovih neobičnih papuča.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Prirodno izdanje Bruk Šilds

 

makonda-tracker