udobno i šik

Da li je moguće da ih je ponovo obula? Modni odabir kraljice Leticije koji KRŠI SVA PRAVILA I PROTOKOLE podelio javnost

0

Najnovije letnje izdanje španske kraljice prava je mala modna lekcija za tekuću sezonu!

Kraljica Leticija važi za modnu ikonu
Kraljica Leticija važi za modnu ikonufoto: Jack Abuin/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kralj Filip VI i kraljica Leticija bili su u četvrtak domaćini predsedniku Filmskog udruženja Čarlsu H. Rivkinu koji je u poseti Španiji na dodeli MPA nagrada.

 

Kraljevski par predsedavao je godišnjim sastankom delegata Saveta Fondacije "Princeze od Đirone".

 

Svakim novim pojavljivanjem u javnosti španska kraljica pleni svojim istančanim ukusom i jedinstvenim stilom, a ovoga puta demonstrirala je ultimativni letnji look koji će svaka dama od stila obožavati.

 

Kraljica Leticija jedna je od omiljenih evropskih plemkinja i svojevrsna modna ikona, a svaki njen modni odabir pravo je malo remek-delo. 

 

Ni ovoga puta lepa supruga kralja FIlipa nije razočarala, pojavivši se u kombinaciji koja predstavlja savršen spoj udobnosti i elegancije.

 

Kraljica Leticija i kralj Filip VI
Kraljica Leticija i kralj Filip VIfoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Midi suknju razigranog kroja u prelivajućim ženstvenim tonovima roze, lila i bele boje brenda Hugo Boss kraljica je ukomponovala sa najjednostavnijom ležernom Adolfo Dominguez belom majicom.

 

Suptlni detalji u vidu pozlaćenih Alhaja Cult Store minđuša i Coreterno prstena začinili su ovo izdanje, a izborom obuće Leticija je ponovo iznenadila javnost.

 

Kraljica je ponovo sve iznenadila izborom obuće
Kraljica je ponovo sve iznenadila izborom obućefoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, Leticija se nedavno na jednom događaju u Madridu pojavila u otvorenim ravnim papučama, što je brzo postalo povod za diskusiju širom Evrope.

 

Ovoga puta ona se opredelila za sličan model – u pitanju su otvorene sandale brenda Eli 1957 ukrašene Svarovski kristalima.

 

Suptilan i elegantan stil kraljice Leticije uvek je u modi
Suptilan i elegantan stil kraljice Leticije uvek je u modifoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mada ne baš formalne i svojstvene predstavnici kraljevske porodice, ove papučice veoma su udobne i praktične, naročito u vrelim letnjim danima.

 

Podsećanja radi, španska kraljica je nedavno imala nezgodu prilikom koje je povredila nožni prst, te od tog trenutka isključivo bira obuću koja je udobna i dozvoljava nozi da diše.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO 

Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

 

makonda-tracker