suptilno i damski

MODNI OKRŠAJ DVE PRVE DAME: Brižit Makron i Karla Bruni u potpuno drugačijim izdanjima stigle na glasanje

0

Brižit Makron i Karla Bruni stigle su na vanredno glasanje u Francuskoj i sve oduševile svojim izgledom!

Brižit Makron
Brižit Makronfoto: EPA-EFE/LUDOVIC MARIN / POOL

Danas su održani vanredni parlamentarni izbori u Francuskoj, koje je raspisao aktuelni francuski predsednik Emanuel Makron.

 

Današnji izbori direktna su posledica ubedljive pobede koju je stranka Nacionalno okupljanje devetog juna odnela na izborima za Evropski parlament.

 

Bračni par Makron glasao je u gradu Le Tuke na severu zemlje, a svojim modnim izdanjem posebnu pažnju privukla je prva dama Francuske Brižit Makron

 

Konačno je na glasanje u društvu svoga supruga stigla i dugoočekivana Brižit Makron, a modni kritičari širom sveta sa nestrpljenjem su iščekivali ovo njeno pojavljivanje.

 

U jednobojnom bež kompletu sačinjenom od pantalona jednostavnog kroja i elegantne jaknice sa crnom dugmadi, prva dama istupila je na izvršenje "građanske dužnosti".

 

Brižit Makron se fotografiše sa omladinom
Brižit Makron se fotografiše sa omladinomfoto: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njena kombinacija glamurozna, a istovremeno i veoma suptilna, naglasila je Brižitin besprekoran modni ukus. Ovaj izgled Makronova supruga upotpunila je  visokim salonkama čija se boja podudara sa onom na odelu.

 

Reč je o modelu cipela kojima je sedamdesetjednogodišnjakinja godinama unazad verna i poseduje ih u svim bojama i nijansama.

 

Bračni par Makron glasa
Bračni par Makron glasafoto: Yara Nardi / AFP / Profimedia

Ruku pod ruku sa Brižit na glasanju se pojavio i njen 25 godina mlađi suprug Emanuel, koji se u ovoj prilici opredelio za nenametljivo i klasično teget odelo i belu košulju u kombinaciji sa crnim cipelama, kaišem i kravatom.

 

Brižit i Emanuel Makron
Brižit i Emanuel Makronfoto: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na današnjem glasanju pojavili su se i nekadašnji predsednik zemlje Nikola Sarkozi i njegova supruga bivši top model Karla Bruni. 

 

Nikola Sarkozi i Karla Bruni na glasanju
Nikola Sarkozi i Karla Bruni na glasanjufoto: ARNAUD FINISTRE / AFP / Profimedia

Otkako je slavne dane modelinga i titulu prve dame ostavila iza sebe, lepa Karla izričito se odlučuje za ležeran stil u gotovo svim prilikama. Ovoga puta farmerke zvoncare koje su trenutno apsolutni modni hit uparila je sa običnom crnom majicom, oversajz sakoom i belim patikama, a klasične crne naočare dale su ovom izgledu konačni pečat.

 

Karla Bruni, Nikola Sarkozi i prijatelji
Karla Bruni, Nikola Sarkozi i prijateljifoto: ARNAUD FINISTRE / AFP / Profimedia

 

U galeriji ispod pogledajte kako Brižit Makron kombinuje svoje omiljene cipele:

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Makron poslao moćnu poruku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker