FRANCUSKI ŠIK

Diskretna ELEGANCIJA: Modnu kombinaciju Brižit Makron ne bi svaka prva dama znala da iznese

1

Brižit Makron, istinska ikona stila, ponovno je zasenila svojom pojavom, ovoga puta u boji koju često bira, ističući svoj prepoznatljivi modni pečat

Brižit Makron na aerodoromu u elegantoj plavoj kombinaciji
Brižit Makron na aerodoromu u elegantoj plavoj kombinacijifoto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Brižit Makron je ikona francuskog šika koja kontinuirano inspiriše svojim sofisticiranim stilom, a nedavno je još jednom pokazala svoju neospornu eleganciju prilikom susreta sa ratnim veteranima na aerodromu Deauville u Francuskoj.

 

Uoči ceremonije obeležavanja Dana D i 80. godišnjice Drugog svetskog rata i savezničkog iskrcavanja u Normandiji, Brižit je zračila u besprekornoj kombinaciji, sastavljenoj od prefinjenog kaputa i haljine koje su istovremeno odisale klasičnom lepotom i suptilnom modernošću.

 

Njen kaput, izrađen u pastelnoj nijansi, bio je istinsko remek-delo elegancije. Dugačak i ravan, sa diskretnim strukiranim detaljima koji su isticali njenu figuru, kaput je bio savršen primer suptilne luksuznosti.

 

Brižit Makron u plavoj kombinaciji
Brižit Makron u plavoj kombinacijifoto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bez suvišnih detalja, ali s izvanrednom pažnjom posvećenom kvalitetu i kroju, kaput je predstavljao vrhunac francuskog dizajna i Brižitinog ličnog stila.

 

Haljina koju je odabrala da nosi ispod kaputa bila je jednako impresivna. Svetloplave boje, retro kroja i pročišćenih linija, haljina je istovremeno emitovale sofisticiranost i nenametljivu eleganciju.

 

Brižit Makron na aerodromu u plavoj kombinaciji
Brižit Makron na aerodromu u plavoj kombinacijifoto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njena silueta naglašavala je Brižitinu gracioznost, dok je materijal blago struktuiran doprineo osećaju besprekorne udobnosti i luksuza.

 

U kombinaciji sa belim salonkama i kožnom torbicom, Brižit je još jednom demonstrirala svoj neosporan talenat za stvaranje bezvremenski elegantnih izgleda koji će zauvek ostati upamćeni kao sinonim za francuski šik.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker