Događaj o kom se priča

Džabe dekolte Salme Hajek, džabe stil g-đe Makron: KARLA BRUNI hipnotisala Jelisejsku palatu nadmoćnim damskim izdanjem

0

Francuski predsednik i njegova supruga održali su svečani prijem u čast predsedniku i prvoj dami Amerike, a skup u Parizu okupio je veliki broj poznatih lica

Makronovi su održali svečani prijem
Makronovi su održali svečani prijemfoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga i prva dama Brižit Makron juče su u Jelisejskoj palati organizovali svečanu državnu večeru na kojoj su ugostili predsednika i prvu damu SAD i okupili veliki broj istaknutih ličnosti.


Prijem je održan u čast Džou i i Džil Bajden, koji su trenutno u službenoj poseti Francuskoj, a među gostima je bilo mnogo poznatih imena, pa smo imali priliku da svedočimo luksuznom i otmenom stilu.


Najzapaženija je, naravno, bila domaćica večeri, a Brižit Makron odabrala je za ovu priliku dugačku belu haljinu koja prati liniju tela i ima niz kontrastnih, crnih dugmadi sa strane.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Bela boja bila je i izbor Karle Bruni, supermodela i nekadašnje francuske prve dame, koja je na večeru stigla u društvu supruga Nikole Sarkozija, u vrlo šik maksi-haljini s V-izrezom, nabranu u prednjem telu.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Kada je u pitanju Džil Bajden, prva dama Amerike, ona je stigla u tamnoplavoj haljini kratkih rukava i otkrivenih ramena koja pada pored tela, a ostavlja poseban utisak belim pojasom koji pada i prati je u vidu šlepa.

 

Bračni par Makron organizovao je svečanu večeru u znak dobrodošlice Bajdenovima
Bračni par Makron organizovao je svečanu večeru u znak dobrodošlice Bajdenovimafoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Bilo je među zvanicama u Jelisejskoj palati i holivudskih zvezda, među kojima je najveća Salma Hajek, koja je stigla u crnoj haljini balskog kroja čiji je gornji deo prekriven čipkom, a došla je u društvu supruga i poznatog francuskog bogataša Fransoe Anrija Pinoa.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Među gostima smo imali priliku da vidimo i mnogo drugih poznatih ličnosti, kao što su francuska glumica Lea Sejdu, muzičar i kreativni direktor modne kuće Louis Vuitton Farel Vilijams, američka političarka Nensi Pelosi...

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bajdenove kritike

 

makonda-tracker