savršeno uklopljeno

Hejli Biber i Olivija Kulpo su lude za njom: Luksuzna torba Kolinde Grabar Kitarović o kojoj danima bruji cela Hrvatska

1

Nekadašnja hrvatska predsednica pojavila se na otvaranju Pelješkog mosta s komadom koji je zbog svoje skupocenosti zasmetao njenim sunarodnicima

foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT
foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

 

U Hrvatskoj je u utorak svečano otvoren dugo iščekivani Pelješki most, kojim je jug države povezan s većim delom ove zemlje, a ovaj događaj okupio je veliki broj poznatih ličnosti.

 

Među njima su, naravno, dominirali političari, a na skupu se našla i nekadašnja predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja je, kao i obično, bila besprekorno stilizovana.

 

Političarka poznata po svedenom damskom stilu odabrala je za ovu priliku kombinezon kratkih rukava koji je jednostavnog kroja, ali zbog svoje tamnoljubičaste nijanse i očiglednog kvaliteta odiše otmenošću i savršeno se uklapa u njen uobičajen način odevanja.

 


Ipak, to kako ga je Kolinda kombinovala privuklo je još više pažnje!


Naime, bivša predsednica Hrvatske ponela je nude salonke sa štiklom čiji brend nije poznat, ali dizajnom podsećaju na Hangisi, najpoznatiji model modne kuće Manolo Blahnik.

 


Međutim, glavna tema u hrvatskim medijima jeste Kolindin izbor torbe, a u pitanju je aksesoar brenda Bottega Venetta, konkretno torbica nazvana Cassette, za koju je na sajtu ove kuće navedeno da košta 1.900 evra.

 


Ova torbica je jednostavan komad na preklop, koji se nosi na ramenu, a krasi ga dobro poznata tehnika tkanja intrecciato, koja je zaštitni znak kuće Bottega Venetta.

 

 

Skupoceni model spada u najprodavanije torbe s potpisom ovog brenda, a proteklih godina smo ga u različitim bojama viđali na manekenkama Rouzi Hantington VajtliHejli Biber i trendseterki Oliviji Kulpo, koje najčešće nose zelenu verziju.

 

 

makonda-tracker