NEPOGREŠIVE

SRPKINJA PLENI elegancijom, a holivudska diva pojavila se – SMELA: 5 dama koje su očarale Škotsku na Diorovoj revij

0

Kreativna direktorka modne kuće Dior, Marija Gracija Kjuri, predstavila je najnoviju "Cruise 2025" kolekciju u Dramond zamku u Pertširu. 

Dženifer Lorens na reviji
Dženifer Lorens na revijifoto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Prvi put nakon 70 godina modna kuća Dior održala je modnu reviju u Škotskoj. Na ovom prestižnom događaju pojavilo se pregršt slavnih ličnosti, a među njima je i jedna Srpkinja. 

 

Marija Gracija Kjuri okupila je na jednom mestu mnoge uspešne dame koje su ženama širom sveta prava inspiracija; od oskarovke Dženifer Lorens, preko mlade teniserke Eme Radukanu pa sve do najpoznatije srpske influenserke, Tamare Kalinić.

 

Neke gošće odlučile su se za smelije varijante prekrivene animal printom, dok su druge odabrale nešto svedenije kreacije, a mi u nastavku teksta izdvajamo 5 najboljih izdanja sa ovog događaja

 

1. Dženifer Lorens u divljem leopard printu

 

Glumica Dženifer Lorens (33) vratila se nakon kraće pauze u karijeri i izgleda bolje nego ikada! U poslednjih godinu dana, mnogi fanovi primećuju da se stil slavne oskarovke prilično promenio, te je svoj mladalački i ležerni stil obogatila prisustvom komada koji odišu sofisticiranošću i elegancijom.

 

1 / 5 Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Svoj nepogrešivi osećaj za modu demonstrirala je i na Dior Cruise reviji, kada je na naizgled jednostavnu kombinaciju crnih pantalona ležernog kroja i bele majice sa izvezenim inicijalima brenda dodala efektnu bundicu prekrivenu animal printom, koji je apsolutni hit ove sezone.

 

2. Anja Tejlor Džoj – moderna i šik

 

Anja Tejlor Džoj elegantna u crnom na Diorovoj reviji
Anja Tejlor Džoj elegantna u crnom na Diorovoj revijifoto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Zvezda aktuelnog filmskog hita "Furioza" Anja Tejlor Džoj oborila je sve prisutne sa nogu kada se ispred fotoreportera pojavila u kombinaciji sa kojom nikad nema greške – ispod sivog sakoa ravnog kroja, obukla je uzanu crnu rolku istobojni mini šorts. Ovaj look dugokosa plavuša začinila je unikatnim samodržećim čarapama i lakovanim čizmicama ispod kolena

 

Plavokosa lepotica glumi u najnovijem delu filma Furioza
Plavokosa lepotica glumi u najnovijem delu filma Furiozafoto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

3. Ema Radukanu i sportska elegancija 

 

Ema Radukanu živi je primer sportske elegancije
Ema Radukanu živi je primer sportske elegancijefoto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Mlada teniserka Ema Radukanu oduševila je sve prisutne u Pertširu svojom šarmantnom i ljupkom pojavom. Ona se opredelila za savršen spoj dveju svojih strasti – mode i sporta. Lepršavu belu haljinicu upotpunila je lakovanim crnim baletankama sa niskom potpeticom i malom belom torbicom modne kuće Dior

 

4. Rozamund Pajk & koncept "manje je više"

 

Rozamund Pajk uvek bira svedene kombinacije
Rozamund Pajk uvek bira svedene kombinacijefoto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Zvezda filma "Saltburn" prošetala je vrtovima Dramond zamka u svedenoj crno-beloj kombinaciji, a u skladu sa okruženjem, pokupila je kosu i isplela je u nešto što podseća na cvetni venčić. Rozamund Pajk još jednom je dokazala istinitost krilatice "less is more", kombinujući svoju Lady Dior torbicu sa crnom rolkom i kaputom, te belim zvonastim pantalonama. 

 

5. Tamara Kalinić – uvek ženstvena i nežna

 

Srpska influenserka ima nepogrešiv osećaj za modu
Srpska influenserka ima nepogrešiv osećaj za modufoto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Jedna od najuspešnijih Srpkinja na svetu i planetarno popularna Tamara Kalinić svojim pojavljivanjem na Diorovoj reviji u Škotskoj još jednom je dokazala da je sa razlogom svetski broj 1 kada je u pitanju svet mode. Kalinićeva se opredelila za romantičnu svetlosivu haljinu ležernog kroja i suptilan nakit, dok je sve to začinila za nijansu tamnijom od toalete torbicom brenda Dior

 

Inače, ovo je prvi put nakon gotovo 70 godina da modna kuća Dior održava reviju na tlu Škotske. Prva dva puta, Kristijan Dior lično organizovao je prethodnice ove revije 1955. godine, i to jedno u Pertširu, a drugu u Glazgovu. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Dior napravio haljine po skicama male Angeline

 

 

 

makonda-tracker