damski

Gornji deo klasika, a donji – METALIK MAGIJA u boji pistaća: Princeza Judžin pronašla je divnu haljinu za junsku svadbu

0

Princeza od Jorka bila je među najzapaženijima na najiščekivanijem venčanju godine na Ostrvu, a razlog je otmena haljina od koje je teško skrenuti pogled

Princeza Judžin od Jorka na venčanju Olivije Henson i Hjua Grosvenora
Princeza Judžin od Jorka na venčanju Olivije Henson i Hjua Grosvenorafoto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Nedeljama je britanska javnost iščekivala venčanje Olivije Henson i Hjua Grosvenora, sada vojvode i vojvotkinje od Vestminstera, koji su veoma bliski s britanskom kraljevskom porodicom, a ono je danas konačno održano.


Mladenci su okupili sam krem Ostrva, a među najzapaženijma je bila princeza Judžin od Jorka, koja nije tako često zastupljena u medijima zbog svog stila.


Ćerka princa Endrua i Sare Ferguson stigla je u Katedralu u Česteru, na severu Engleske, u veoma jednostavnoj i istovremeno upečatljivoj toaleti, koja je svojevrsna lekcija od modnoj klasici s kojom nema greške!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN


Princeza Judžin odabrala je midi-haljinu boje pistaća, čiji je gornji deo pripijen uz telo, a potom se širi u A-kroj i izgleda veoma raskošno zahvaljujući plisiranoj suknji s metalik odsjajem. Vreme je išlo naruku princezi, pa je haljina izgledala još lepše na prolećnom vetru.

 

Princeza Judžin od Jorka u maslinastozelenoj Joseph plisiranoj haljini
Princeza Judžin od Jorka u maslinastozelenoj Joseph plisiranoj haljinifoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

U pitanju je, inače, model koji potpisuje brend Joseph i ima interesantan, nejednak porub, a princeza Judžin je svemu dodala minimalističku ogrlicu i aksesoare – clutch tašnicu i fascinator – neutralnih boja.


Ova elegantna haljina odiše sofisticiranošću, a britanski mediji pišu da je trenutno na rasprodaji, pa je njena cena sa 795 dolara snižena na 397.

Ukoliko je princeza Judžin pronašla haljinu u poslednjem trenutku, nesumnjivo je odlično prošla!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o današnjim trendovima

 

makonda-tracker