euro 2024.

Samo za aksesoare ― SKORO 100.000€! Sofija Milošević dodala je ultraglam detalje nacionalnom dresu na nemačkim tribinama

0

Sofija Milošević bodriće Luku Jovića s tribina u izdanju koje je na prvi pogled obično i sportsko, a na drugi ― ultraluksuzno!

Sofija Milošević bodrila je srpsku reprezentaciju u nacionalnom dresu
Sofija Milošević bodrila je srpsku reprezentaciju u nacionalnom dresufoto: Nemanja Nikolić

Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje se ovog leta odigrava u Nemačkoj, glavna je tema širom starog kontinenta, pa tako i našoj državi, gde svrsrdno bodrimo našu reprezentaciju.

 

Naravno, najveća podrška naših fudbalera jesu njihove izabranice, koje s tribina bodre svoje partnere, a u Nemačkoj je uslikana i Sofija Milošević, koja će svog verenika Luku Jovića podržati i navijati za njega na utakmici koju naša reprezentacija igra sa Slovenijom.

 

Sofija je na utakmicu došla sa celom Lukinom porodicom, a za ovu priliku je obukla i dres naše reprezentacije. Mada je na prvi pogled njen autfit izgledao obično i sportski, on je zapravo bio mnogo luksuzniji od toga!

 

Ovog puta je u centru pažnje bio njen nakit, odnosno skupi aksesoari kojima je zaokružila stajling. Vrednost ovih detalja iznosi više od 91 hiljade evra, pa je reč o zaista basnoslovnoj sumi, a Sofija ume to i te kako da iznese!

 

Sofija Milošević na tribinama
Sofija Milošević na tribinamafoto: Nemanja Nikolić

Na njenoj ruci mogle su da se vide narukvice luksuznog brenda "Van Klif & Arpels", kojim su poznate dame "opsednute".

 

Pored toga, na njenoj ruci su zasijale i dve zlatne narukvice "Kartije".

 

Nakit Sofije Milošević na utakmici Srbije na Evropskom prvenstvu 2024.
Nakit Sofije Milošević na utakmici Srbije na Evropskom prvenstvu 2024.foto: Nemanja Nikolić

Za četiri narukvice ona je izdvojila ukupno 56.250 evra: za dve "Van Klif & Arpels" 38.250 evra i "Kartije" 18.000 evra. Posebno se izdvojio njen zlatni sat "Kartije". U pitanju je model “panter” od žutog zlata sa dijamantima, a njegova cena je 35.000 evra, prenosi Kurir.

 

 

Dakle, sve ukupno iznelo ju je čak 91.250 evra.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Sofija i Luka odseli u luks hotelu u Madridu

makonda-tracker