veličanstvena

Princeze sanjaju o ovakvom nakitu i haljini: Omiljena turska glumica na Kanskom festivalu zasenila i najveće zvezde

0

Retro haljina kakva se retko sreće i luksuzni nakit sa hiljadama safira učinili su da Hande Erčel bude jedna od najbolje odevenih žena u dosadašnjem toku Kanskog festivala

Hande Erčel na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma 'Megalopolis'
Hande Erčel na 77. Kanskom festivalu, na premijeri filma "Megalopolis"foto: Alberto Terenghi / ipa-agency.ne / IPA / Profimedia

Na 77. Kanskom festivalu juče je održana premijera dugo iščekivanog fima "Megalopolis" legendardnog Frensisa Forda Kopole, koja je okupila veliki broj slavnih.


Među njima je bila i turska glumica Hande Erčel, koju smo gledali u serijama "Pokucaj na moja vrata", "Crni biser" i "Dnevnik ljubavi", a koja je ponovo pokazala da je spremna za društvo najvećih holivudskih zvezda.


Ona je prošetala crvenim tepihom u crvenoj haljini modne kuće Balmain, modelu iz pre-fall kolekcije za 2023. godinu, čiji dizajn potpisuje Olivije Rusten.

Šarmantna Turkinja ponela je toaletu sa korsetom bez bretela, kojim je istakla dekolte, ramena i besprekorno izvajane ruke, dok donji deo ove kreacije ima retro-šik zahvaljujući suknji u obliku predimenzionirane drapirane mašne u stilu osamdesetih.

 

Hande Erčel u Balmain haljini na 77. Kanskom festivalu
Hande Erčel u Balmain haljini na 77. Kanskom festivalufoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ništa manje pažnje Hande nije privukla odabirom nakita – nosila je ogrlicu, viseće minđuše i prsten juvelirske kuće Pomellato, set nazvan Il Grande Blu. Kratka ogrlica ukrašena je dijamantima i krupnim tanzanitima, a tu je i 1.676 sićušnih ljubičastih i plavih safira, koji su se svojom bojom istakli uz crvenu haljinu.

 

 

Kako je navela ova kuća, ogrlica ima 144,37 karata, prsten 26, a minđuše imaju 536 ljubičastih safira. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker