bizarno

Bizaran trik koji vredi probati: Kim Kardašijan pre stavljanja nakita uvek radi istu stvar

0

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan koja svojim izjavama ne prestaje da šokira javnost, sada je dala pojašnjenje jedne rečenice kojom je zapalila internet.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijanfoto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od trenutno najuspešnijih preduzetnica na planeti Kim Kardašijan (43) gotovo svakodnevno sa obožavaocima deli i najsitnije detalje svog privatnog života. 

 

Poznata je po postavljanju nerealno visokih standarda kada je lepota u pitanju, a neretko se, kako bi postigla izgled "savršene barbike" kakav neguje, izlaže bizarnim tretmanima i poduhvatima.

 

Ovoga puta lepa Jermenka zaprepastila je javnost izjavom da sav nakit pre nego što dođe u dodir sa njenom kožom mora biti dobro zagrejan – fenom.  

Dok se u novembru prošle godine pripremala za svoj "Swarovski x SKIMS" događaj u Njujorku, Kim je rekla da izbegava da na kožu stavlja "nešto što je ledeno“ , te voli da joj se nakit pre osuši fenom.

 

– Jedna zabavna činjenica: svaki put kada stavim nakit, sušim ga fenom jer ne mogu da podnesem dodir nečega što je hladno – rekla je ona.

 

 

Kako se na crvenom tepihu u Njujorku pojavila u kreaciji sačinjenoj samo od Swarovski kristala, Kardašijanova je otkrila da je i taj komplet podlegao dobrom starom receptu grejanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SWAROVSKI (@swarovski)

 

– Pa pogledajte samo moju odeću. Sve je u kristalima. Moramo da "isfeniramo" celu kreaciju tako da mi bude toplo – rekla je ona, a priču o omiljenom sredstvu protiv zimogrožljivosti poznate dive potvrdio je i njen dugogodišnji frizer Kris Eplton.

 

– Zbog toga ova soba trenutno ključa – našalio se on. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

MARIO IZ NOVOG SADA NAPRAVIO NAJVEĆU FRIZURU NA SVETU! Umetničko delo visoko 4 metra i teško 14 kilograma!

 

 

 

makonda-tracker