klasična elegancija

Jednostavno, a ženstvenije ne može: Partnerka Ane Brnabić je i na Prajdu primenila svoj provereni MODNI TRIK

7

Životna saputnica premijerke Srbije ne koristi mnogo šminke, ali u posebnim prilikama uvek poseže za istom cakom

Ana Brnabić s partnerkom dr Milicom Đurđić
Ana Brnabić s partnerkom dr Milicom Đurđićfoto: Milos Tesic/ATAImages

U Beogradu je juče održana Parada ponosa, a organizatori ističu da je ovogodišnji Prajd bio najveća takva šetnja do sad!


Organizatori su procenili da je gradom prošetalo 15.000 ljudi, ali među njima ponovo nije bilo mnogo poznatih i istaknutih javnih ličnosti.


Međutim, kao i obično, podršku LGBT+ populaciji je na beogradskim ulicama pružila dramska spisateljica i profesorka Fakulteta dramskih umetnosti Biljana Srbljanović, a pored nje smo primetili dr Milicu Đurđić, dugogodišnju partnerku premijerke Srbije Ane Brnabić.

 

One su na Prajd stigle odevene u crnu boju, a dok je poznata dramaturškinja nosila i venac u duginim bojama na glavi, životna saputnica predsednice Vlade odlučila se za decentan izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke


Ona se opredelila za klasičan izgled i odeću zatvorenog okovratnika i kratkih rukava, a da sve bude efektnije – tu je tašnica koju umesto kaiša pridržava niska kuglica inspirisanih biserima, čime je postignut vrlo šik izgled.


U pitanju je ležeran stajling za svaki dan, koji na prvom mestu treba da bude udoban zbog duge šetnje, a Milica Đurđić posegla je za svojim starim trikom kako bi izgledala malo elegantnije: crvenim ružom.


Partnerka Ane Brnabić obično koristi minimum šminke, ali je u važnim prilikama na njenim usnama uvek crveni ruž u vatrenoj nijansi, kako je bilo i na prošlogodišnjem Prajdu.

 

1 / 5 Foto: Milan Maričić/ATAImages

 

Ovaj klasični izgled, koji je tokom decenija svoje popularnosti posao sinonim za otmenost, izdržao je test vremena i za sekund unosi element sofisticiranosti i u najjednostavnije odevne kombinacije.


Ukoliko želite da izgledate kao da se niste preterano potrudili, ali da ipak budete glam, crveni karmin je proveren izbor, a najbolje se kombinuje sa crnom odećom.

 

BONUS VIDEO

Premijerka Ana Brnabić na premijeri filma "Oluja"

 

makonda-tracker